Músics de gran nivell integraran el jurat del concurs de violí de Cullerarts

  • El presidirà Cristóbal Soler, reconrgut director d’orquestra, acompanyat per quatre vocals

cartell-concurs-violi-cullera-2019El I Concurs Internacional de Violí Cullerarts ja té jurat. Entre els seus membres, professionals amb una dilatada carrera i gran experiència en el món de la música.

El director d’orquestra Cristóbal Soler serà l’encarregat de presidir el jurat acompanyat pel crític musical Justo Romero, els solistes Miguel Borrego i Enrique Palomares i la violinista de caràcter internacional Leticia Muñoz, els quatre en qualitat de vocals.

El Festival se celebrarà del 8 al 14 de setembre a l’Auditori Municipal de Cullera i comptarà amb 30 violinistes participants amb edats compreses entre els 17 i els 27 anys.

El regidor d’Activitats Musicals, Juan Carlos Alandete, destaca la gran acceptació del festival, que compta amb participants d’Itàlia, Alemanya, Espanya, Grècia, Bulgària, Rússia, Portugal, Holanda, Veneçuela, Corea del Sud, Ucraïna, els Estats Units i Singapur.

‘Volem convertir Cullerarts en un referent en la seua categoria. Una cita per al gaudir de tot el món amb la qualitat i l’excel·lència per bandera’ assegura Alandete. ‘Un altre atractiu més per a la nostra ciutat que ja compta amb un enorme patrimoni musical’.

En esta primera edició del festival es repartiran 11.000 euros repartits en un primer premi de 3.000 €, un segon de 2.000 i un tercer premi de 1.500. A més, hi haurà un premi especial ‘Roberto Polo’ de 3.000 euros i un premi especial concedit pel públic de 1.500.

El guanyador també serà convidat com a solista en les pròximes temporades de l’Orquestra de València, l’Orquestra d’RTVE, la d’Extremadura i en el Festival de Música Religiosa de Conca.

Desenvolupament del concurs
El 8 de setembre hi haurà una presentació i se sortejarà l’ordre de participació. Els dies 9 i 10, tindrà lloc la primera prova eliminatòria seguida de la semifinal que tindrà lloc l’11 de setembre.

Els dies 12 i 13 es faran assajos que culminaran en la prova final i el lliurament de premis, previstos per al dia 14.

Ajuntament de Cullera


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.