L’almussafenya Ana Lórien aconsegueix un nou premi de l’Institut Cultural Llatinoamericà

L’almussafenya Ana Lórien aconsegueix un nou premi de l’Institut Cultural Llatinoamericà
  • El seu poema ‘Te idealizo’ ha obtingut un esment d’honor en el LXVII Concurs Internacional de Poesia i Narrativa ‘Alianza de Palabras’

Els textos de la poetessa almussafenya Ana Sanchis Martín, que escriu amb el pseudònim d’Ana Lórien, continuen destacant en els certàmens literaris. L’escriptora acaba de ser premiada amb un esment d’honor en el LXVII Concurs Internacional de Poesia i Narrativa ‘Alianza de Palabras’, una convocatòria organitzada per l’Institut Cultural Llatinoamericà.

El seu poema ‘Te idealizo’ ha sigut reconegut per la seua qualitat entre les 3.942 obres presentades aquesta edició per 986 participants, per la qual cosa serà publicat pròximament en una antologia internacional que inclourà els versos de totes les persones guardonades.

El mes de juny passat Ana Lórien també va rebre per part de la mateixa entitat, i gràcies a l’obra ‘A veces se me olvida que te quiero’, el ‘Premio a la Palabra 2019’ en el LXVI Concurs Internacional de Poesia Narrativa de l’Argentina. El diploma commemoratiu d’aquest èxit professional el va rebre recentment en el seu domicili, atés que no va poder traslladar-se fins al citat país per a estar present en l’acte de lliurament.

L’Institut Cultural Llatinoamericà es va crear l’any 2000 per a l’organització de concursos literaris nacionals i internacionals i intercanvis culturals. Durant aquest temps han participat en les seues iniciatives més de 25.000 escriptors i escriptores de tot el món, arribant a entregar més de 900 premis i a publicar més de 180 llibres recopilatoris i relacionats amb la seua labor de difusió del talent en l’àmbit de les lletres.

Ajuntament d’Almussafes


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.