El Consell Agrari de Sueca ultima els preparatius en l’ermita de Sant Roc davant la seua festivitat

El Consell Agrari de Sueca ultima els preparatius en l’ermita de Sant Roc davant la seua festivitat

L’Ajuntament de Sueca, a través del Consell Agrari, ha procedit estos dies a treballar en el condicionament de l’ermita de Sant Roc i els seus voltants davant la celebració d’esta festivitat. Es tracta d’una antiga tradició del municipi i des del consistori no han volgut desaprofitar l’oportunitat perquè lluïsca tan bé com siga possible davant els actes programats per al pròxim dia 16 d’agost.

“Des de l’equip de govern volem mostrar així tot el nostre suport a este tipus de tradicions tan arrelades a Sueca. Per este motiu, a més de treballar en el seu condicionament estos dies, procurarem, de cara al pressupost del pròxim any, reservar una quantia per a poder restaurar-la i evitar així la seua deterioració”, ha explicat l’alcalde, Dimas Vázquez.

Ajuntament de Sueca


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.