Almussafes finalitza una nova edició del Pla de Foment de l’Ocupació Agrària

Almussafes finalitza una nova edició del Pla de Foment de l’Ocupació Agrària
  • L’ajuntament ha destinat 14.796 euros en la iniciativa i el Govern d’Espanya els 20.151 euros restants

La brigada municipal de l’Ajuntament d’Almussafes ha comptat durant el mes de juliol amb un important reforç per al desenvolupament de les seues tasques. Un total de catorze persones han col·laborat en els treballs desenvolupats pels empleats de l’administració local gràcies a l’adhesió del consistori de la població al Programa de Foment de l’Ocupació Agrària per a Zones Rurals Deprimides impulsat pel Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE) del Govern d’Espanya.

Respecte a 2018, enguany han sigut contractades quatre persones més a través d’aquest pla. Els onze peons agrícoles i els tres capatassos que han compost la plantilla s’han dedicat durant aquest període, entre altres qüestions, al desbrossament i neteja dels límits dels camins rurals, el Parc Rural i el barranc.

El regidor d’Agricultura, Faustino Manzano, afirma ser “conscient de la importància de donar suport a aquest tipus d’iniciatives amb les quals es beneficien nombroses famílies, però també la ciutadania en general, atés que ens permet avançar amb major rapidesa en l’adequació del terme municipal”.

Almussafes ha sigut un dels 156 municipis de la Comunitat Valenciana que s’han adherit en la present convocatòria al Programa de Foment de l’Ocupació Agrària per a Zones Rurals Deprimides, amb el qual es busca el desenvolupament del medi rural, el patrimoni forestal i el medi ambient i la creació i modernització d’infraestructures que redunden en la qualitat de vida de l’entorn. Per a poder dur a terme la iniciativa, que ha requerit una inversió de 34.947,78 euros, el Ministeri de Política Territorial i Funció Pública ha aportat 20.151 euros, mentre que l’Ajuntament d’Almussafes ha sufragat els 14.796,78 euros restants.

Les persones aspirants havien d’estar inscrites en Labora (Servei Valencià d’Ocupació i Formació) com a aturades del Sistema Especial Agrari integrat en el Règim General de la Seguretat Social i haver treballat tres mesos en el sector agrari en l’última temporada.

A més, en la baremació es va donar prioritat a les persones amb responsabilitats familiars i a les quals portaven un major temps com a demandant d’ocupació. Així mateix, es va valorar també el no haver sigut contractat en plans previstos en les bases en l’any immediatament anterior.

Ajuntament d’Almussafes


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada