Un conductor que triplicava la taxa d’alcoholèmia permesa provoca un greu accident a Sueca

Un conductor que triplicava la taxa d’alcoholèmia permesa provoca un greu accident a Sueca
  • La Policia Local insisteix en la conscienciació d’abstenir-se de consumir alcohol si s’ha d’agafar un vehicle

La Policia Local de Sueca insisteix en el seu missatge de no conduir sota els efectes de l’alcohol, drogues ni psicofàrmacs davant el perill que comporta de risc d’accidents. Un exemple va ser el sinistre ocorregut la matinada del diumenge al dilluns passat.

De nou esta greu imprudència va provocar un accident en l’encreuament entre la ronda d’Espanya i el carrer Mare de Déu. Dos vehicles van xocar frontalment amb el resultat de tres ferits els quals, després de ser atesos en un primer moment en l’ambulància, van haver de ser traslladats a l’hospital. Un dels dos conductors triplicava la taxa d’alcoholèmia.

Des de la Regidoria de Seguretat Ciutadana es recorda, una vegada més, que han de prendre’s totes les mesures de precaució possibles per a aconseguir reduir el nombre de sinistres al volant, sent la taxa zero l’única segura a l’hora de conduir.

Ajuntament de Sueca


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.