Centenar i mig de menudes i menuts s’acomiaden de l’escola d’estiu municipal de Sueca

Centenar i mig de menudes i menuts s’acomiaden de l’escola d’estiu municipal de Sueca

Durant este mes de juliol, més de 150 xiquets i xiquetes de Sueca s’han beneficiat del servei d’escola d’estiu, que s’ha oferit en els centres públics de Cervantes i Carrasquer, i que ahir va celebrar la seua cloenda en el pavelló cobert.

Per al regidor d’Educació, Joan Carles Vázquez, “ha sigut una experiència molt satisfactòria, en la qual tot ha transcorregut amb absoluta normalitat i sense incidències. Els menors han disfrutat  molt”.

Vázquez ha afirmat també que, de cara al pròxim any, s’estan estudiant noves fórmules per a dinamitzar encara més este servei d’escola d’estiu municipal, introduint més activitats perquè els xiquets puguen disfrutar de les noves instal·lacions lúdiques i culturals de la ciutat. A més, s’intentarà també millorar encara més la tan desitjada conciliació laboral i familiar.

Ajuntament de Sueca


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.