‘Pense Pensions Dignes’ de Sueca manté les concentracions de cada divendres

‘Pense Pensions Dignes’ de Sueca manté les concentracions de cada divendres
pilar-medrano-oct-2018

Pilar Medrano / Foto: PASTOR LLOPIS

El col·lectiu Pense Pensions Dignes de Sueca es tornà a concentrar, el passat divendres, 5 d’octubre, a les 11 hores, a la Plaça de l’Ajuntament, per continuar reivindicant unes pensions dignes.

La portaveu, Pilar Medrano, va recordar que el dilluns 1 d’octubre, anaren a la manifestació de València, convocada per la Coordinadora Estatal per la Defensa de les Pensions Públiques i  encara que, en un principi, pensava fer un resum del comunicat, va optar per manifestar “la seua indignació, que n’estic segura, totes i tots compartiu” sobre la revaloració de les pensions, segons l’IPC.

L’acord, al qual havien arribat els partits tant de dretes com d’esquerre, satisfeia tothom. “Què havia passat? Per què de sobte tots estaven satisfets? Totes les postures havien guanyat? Doncs com sempre, ens enganyaven de nou”,puntualitzà la portaveu.

Segons el preacord, el text feia referència” a la revaloració de les pensions en base a l’IPC”. Però, com indicava el diari “Voz Populi”, el terme utilitzat és ambigu, perquè no és el mateix dir “en base a”, que” conforme a l’IPC”.

“En base a”, deixa la porta oberta a agafar a més de l’IPC, altres paràmetres. Així que si tots els partits polítics acepten aquesta redacció, els pensionistes, continuaran perdent poder adquisitiu.

També posà de manifest la portaveu, la falta d’acord de les Ministres del Govern: mentre la ministra d’Economia, Nadia Calviño confirmava en l’Ecofin, que el Govern s’oposa a vincular les pensions, segons l’IPC, la ministra de treball, Magdalena Valerio, deia que les pensions es pujarien segons l’IPC real.

“El que sí hem de tenir clar, que a nosaltres ja ens han enganyat massa i per això continuarem la nostra lluita al carrer”, va concloure Pilar Medrano.

Pense Pensions Dignes de Sueca


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada