Campillo va mentir per a justificar la pèrdua d’una subvenció de 112.862 euros per a Sueca

Campillo va mentir per a justificar la pèrdua d’una subvenció de 112.862 euros per a Sueca
  • El regidor d’Agricultura, del GISPM, ja va intentar desafectar part de l’edifici del Consell Agrari a esquenes de la junta

El PSPV-PSOE de Sueca ha pogut confirmar en el Departament de Carreteres i Infraestructures de la Diputació que l’Ajuntament de Sueca ha perdut una subvenció nominativa de 112.862 euros per no haver presentat a temps a documentació, quan disposaven d’un mes per a açò. L’ajuda es concedia en funció de la població i extensió del terme municipal i s’emmarcava dins del Pla de Camins i Vials 2018-2019.

dimas-vaszquez-2015

Dimas Vázquez

Dimas Vázquez, portaveu del Grup Socialista Municipal en el consistori, va demanar explicacions en el Ple Ordinari d’octubre. “La sorpresa va ser quan el regidor responsable de l’àrea, Salvador Campillo (GISPM), va intentar tirar pilotes fóra afirmant que la subvenció s’havia demanat dins del termini i en la forma escaient, i que la documentació havia sigut enviada”, apunta Vázquez.

“Tan sols un dia després, el divendres, des de la mateixa Diputació han ratificat la pèrdua de la subvenció per no haver lliurat la documentació dins del termini establit”, afig el portaveu socialista.

De les gestions realitzades pel PSPV-PSOE es dedueix que Sueca no podrà acollir-se a aquest tipus d’ajudes fins al 2020 ja que no hi haurà cap convocatòria ni resolució més amb aquest objectiu fins a dins de dos anys, segons fonts de la pròpia institució provincial.

“El regidor d’Agricultura, Salvador Campillo, que cobra el mateix salari que quan fou alcalde, no va dir la veritat el Ple d’octubre; i ho va fer davant el públic, l’oposició, els seus propis companys de pacte local i les càmeres de la televisió municipal”, recorda Vázquez.

Per al portaveu socialista “estem davant una situació greu, ja que es perd una ajuda per a camins i vials de dos anys, així com que el primer Tinent d’Alcalde, segons tots els indicis, va faltar a la veritat”.

Des del PSPV-PSOE, interpreten que l’alcaldessa, Raquel Tamarit, hauria de prendre cartes en l’assumpte, i adoptar les mateixes mesures que va adoptar amb el cessat regidor de Festes, Pau Roselló, al que, segons l’alcaldessa, li va retirar les competències i el sou per la seua gestió.

“Pensem, que l’alcaldessa no actuarà de la mateixa manera que amb Roselló perquè en açò es jugaria la seua governabilitat de l’ajuntament, i amb ella, els diferents sous que perceben els membres de l’equip de govern”, apunta Vázquez.

Finalment, el portaveu socialista, recorda que “Campillo ja va tenir seriosos problemes amb la seua junta en el Consell Agrari, actuant a esquena dels representants de l’Agricultura local, en intentar desafectar les plantes superiors de l’edifici que ho acull sense que ho saberen els integrants de la seua junta”.

PSPV-PSOE de Sueca


 

  1. […] per últim, apunten: “Com a remat de tota aquesta nefasta gestió del Consell Agrari, ara s’ha perdut una subvenció de més de 112.000 euros, per a fer les tant necessaries reparacions de camins del terme de Sueca, subvenció a la que no es […]

    Reply

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada