La novel路la ‘La cinquena planta’, de Manuel Baixauli, favorita per al Premi Crexells

La novel路la ‘La cinquena planta’, de Manuel Baixauli, favorita per al Premi Crexells

Les novel路les 鈥淟a cinquena planta鈥 de Manuel Baixauli, 鈥淢ars del Carib鈥 de Sergi Pons Codina i 鈥淟a vida 茅s estranya鈥 de Valent铆 Puig, han estat proclamades finalistes XLIV Premi Crexells que atorga l’Ateneu Barcelon猫s.

El nou jurat del Premi Crexells, compost per Mita Casacuberta, David Castillo, Rosa Delor, Anton M. Espadaler i Jordi Llovet, i Patr铆cia Gabancho, presidenta, ha seleccionat les obres d鈥檃quests autors, com les tres millors novel路les en catal脿 publicades durant el 2014.

Durant els propers mesos es realitzar脿 un programa de confer猫ncies, debats, col路loquis i activitats per a donar a con猫ixer aquestes tres novel路les que opten al premi.

Les activitats obertes a tothom s鈥檌niciaran aquest Sant Jordi amb una lectura p煤blica, de 12 a 14 hores, de les tres novel路les seleccionades, al jard铆 de l鈥橝teneu Barcelon猫s.

Enguany, continua l鈥檈streta col路laboraci贸 de l鈥橝teneu amb els lectors dels clubs de lectura convocats pel Servei de Biblioteques del Departament de Cultura i Biblioteques de Barcelona, que juntament amb els socis de l鈥橝teneu, decidiran l鈥檕bra guanyadora, a trav茅s del seu vot.

L鈥檕bjectiu d鈥檃quest guard贸 茅s impulsar la participaci贸, fomentar de la lectura i la difusi贸 de les principals obres de la novel路la catalana contempor脿nia.

El guanyador del XLIV Premi Crexells ser脿 proclamat el 22 de juny, a la Revetlla Liter脿ria de l鈥橝teneu Barcelon猫s.

Ateneu Barcelon猫s

Fotografia de Prats i Camps

La not铆cia:聽Manuel Baixuali, Sergi Pons Codina i Valent铆 Puig finalistes del Premi Crexells


 

Etiquetes

Deixa un comentari

El vostre correu electr貌nic no es publicar脿.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.