EUPV de Sueca considera desproporcionades les obres de peatonalització del carrer Mercat

EUPV de Sueca considera desproporcionades les obres de peatonalització del carrer Mercat

Esquerra Unida (EUPV) de Sueca qualifica de desproporcionada la intervenció municipal per a la peatonalització del cèntric carrer del Mercat mentre el govern local segueix desatenent les nombroses deficiències existents en els carrers de l’extraradi. Des de la formació d’esquerres també han criticat que les obres del citat vial s’inicien el pròxim dia 9, en les portes de les festes falleres. Aquesta decisió dificultarà el trànsit de persones i comissions falleres en aquestes dates tan assenyalades.

ronda-cabanyal-sueca-mar-2015“Crida l’atenció que no hagen previst intervenir sobre les goteres existents en la porta del Mercat Central La Plaça del mateix carrer”, ha observat Josep Blay, candidat a l’Alcaldia de Sueca per EUPV. “Cada vegada que plou apareixen goteres en la part exterior, i aquestes segueixen degotant a dreta, esquerra i centre, durant un dia o dia i mitjà més”, ha afegit.

Des d’EUPV consideren poc concordant l’obra a realitzar amb els temps que corren i amb l’estat real del carrer, amb una de les voreres notablement deteriorada i asfalt en bones condicions sobre antigues llambordes de rodé. Els desperfectes existents en la citada vorera són conseqüència de l’efecte dels vehicles més pesats que passen per damunt per a evitar els automòbils aparcats a l’altra banda. “Per a peatonalizar la zona, fet que aplaudim, haguera sigut suficient amb reparar les voreres i destinar la resta dels diners a reparar desperfectes existents en els carrers oblidats de la localitat”, ha afirmat Blay.

Les obres, cofinançades al 50% per la Diputació i l’Ajuntament, van ser adjudicades per un import total de 141.595 euros. El Govern local ha donat per fet, en una nota de premsa, que costaran el preu de licitació, que va anar de 270.000 euros. Els aproximadament 130.000 euros sobrants passen a incorporar-se al pressupost prorrogat de 2012, segons consta en la resolució de l’Alcaldia del passat 30 de gener mitjançant la qual es va adjudicar el projecte.

Esquerra Unida (EUPV) de Sueca

pintor-claros-sueca-mar-2015

jaume-i-sueca-mar-2015Nota: Adjunten fotografies del carrer Mercat, i els exemples de la Ronda del Cabanyal, carrer Pintor Claros i Plaça de Jaume I.


 

  1. avatar

    ¿Per anar a la Plaça de sant Pere huarem d’anar per Fàtima o pel Carmen?

    Reply
  2. avatar

    Altra demostració del camí emprès per convertir la localitat en una “llar del jubilat”, de “cultureta i passejet”, front al que es deuria procurar, el promoure una activitat econòmica en condicions, que no possar condicionants per a la mateixa. Menys samba…..

    Reply

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.