Almussafes il路lumina els seus carrers per a convidar al poble a la festa

Almussafes il路lumina els seus carrers per a convidar al poble a la festa
  • Les autoritats i la Reina de les Festes 2017 junt amb la seua Cort d’Honor protagonitzen l’encesa oficial de la il路luminaci贸 ornamental

La Reina de les Festes d’enguany, Maria Gil Soldevilla, que ser脿 proclamada oficialment divendres que ve dia 7, i les 3 dames que formen la seua Cort d’Honor, van participar en l’acte, a qu猫 tamb茅 va assistir el president de l’executiu, Toni Gonz谩lez, i l’edil delegat de Festes, Andr茅s L贸pez.

Igual que el passat any, l’encesa de la il路luminaci贸 ornamental de la poblaci贸 va tindre lloc en el Passeig del Parc, per tractar-se d’un punt central pel que transcorren els principals esdeveniments de les Festes de Julio, que ja han viscut diferents actes previs com la XXXI Volta a Peu, espectacles teatrals i musicals, la Gala de l’Esport, l’acte del 50 Aniversari de les reines de les festes i el sopar de Quintes, entre altres.

Enguany, les Festes en honor a San Bartolom茅 i a la Sant铆ssima Cruz comptaran amb uns enllumenats en els principals carrers de la localitat per les quals discorreran les cercaviles, la desfilada de moros i cristians i les paelles, entre molts altres actes.

Algunes com el carrer Major, Santa Anna, l’avinguda Paral路lel o el Passeig del parc s贸n part de les vies p煤bliques parides. Moltes d’estes es troben en ple centre hist貌ric i emmarcaran els esdeveniments m茅s importants de les festes.

Les tres entrades d’acc茅s al municipi tamb茅 quedaran il路luminades. 鈥淒e nou, hem optat per llogar diferents models d’ornaments d’il路luminaci贸 de baix consum, a fi de complir amb els par脿metres d’estalvi energ猫tic i respecte al medi ambient鈥, declara el regidor.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electr貌nic no es publicar脿.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.