Intervenció municipal per a recuperar fauna i flora del Parc Enric Valor de Favara

Intervenció municipal per a recuperar fauna i flora del Parc Enric Valor de Favara

L’Ajuntament de Favara a traves de la regidoria de Serveis Municipals a iniciat els treballs de recuperació del llac del Parc Enric Valor. Personal de la Red Natura 2000 i treballadors dels Serveis Municipals de l’Ajuntament han sigut els encarregats d’iniciar les actuacions que estaven previstes per a l’inici de la primavera.

Amb aquestes actuacions és pretén regenerar la flora i fauna del llac amb la plantació de diverses espècies autòctones com les varietats de “Iris pseudacarus”, “Saprganium erectum”, “Cladium mariscus”,…

En quant a la fauna s’han instal·lat bornells per a la captura de la tortuga exòtica invasora “Trachemis scripta”, tortuga que desplaça a la autòctona existent, el “Galapago Leproso”. A més està prevista la retirada de l’espècie  invasora de carpa comú o “Cyprinus Carpio” per a posteriorment introduir espècies autòctones com la granota comú “Pelophilax perezi” o fartets “Afanius Iberius”.

S’instal·laran elements per a atraure les anàtides o el blavet, “Martin pescador”. Per als refugis dels ànecs existents està prevista la construcció de caixes niu segons els models que proporcionaran els membres de la Conselleria.

Regidoria de Serveis Municipals
Ajuntament de Favara

abril-2017-favara-parc-enric-valor-1


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.