Mor a Llaurí un jove d’Alzira mentre disputava un partit de futbol sala amb amics

Mor a Llaurí un jove d’Alzira mentre disputava un partit de futbol sala amb amics

700x135

  • L’esportista de 22 anys va caure desplomat i va resultar totalment impossible reanimar-lo

Ernesto Guerrero, jove de 22 anys, va morir el dissabte en el poliesportiu de Llaurí mentre jugava un partit de futbol sala amb amics. Els intents per recuperar el seu ritme cardíac en desplomar-se van ser en va. L’esportista, veí d’Alzira, va ser traslladat a l’Hospital de la Ribera, després d’intentar ser reanimat en la mateixa pista. Va morir hores més tard, segons diverses fonts.

Ernesto va ser jugador del Ciutat d’Alzira en les categories prebejamí i benjamí. També va practicar atletisme en el club La Rabosa de la capital de la Ribera Alta. Posteriorment, en edats infantil i cadet va arribar a disputar del Campionat d’Espanya de camp a través amb excel·lents resultats. No havia patit cap problema físic, apunten des del seu entorn.

L’Ajuntament del seu poble ha previst plantar un arbre i dedicar-li una placa en la Ciutat Esportiva Jorge Martinez Aspar, espai en el qual jugà a futbol amb la samarreta del Ciutat d’Alzira i va córrer quan formava part de l’escola d’atletisme La Rabosa.

Les juntes directives d’ambos societats esportives, així com la de la UD Alzira i l’Ajuntament de Llaurí han mostrat el seu condol a la família i amics per la mort sobtada del jove esportista. El fet ha commocionat la ciutat.

R.


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.