La televisió municipal de Sueca estrena nova web adaptada als diferents dispositius

La televisió municipal de Sueca estrena nova web adaptada als diferents dispositius

700x135Any nou, imatge nova. Per tal d’oferir un millor servei a la població, Sueca Televisió estrena nova pàgina web. Amb un disseny més atractiu, minimalista i fàcil per a l’usuari, el nou portal arreplegarà tots els continguts que s’emeten a diari a través del canal de televisió. D’esta manera, a www.suecatv.com es tindrà l’opció real de televisió a la carta, és a dir, es podran recuperar els programes quan es vulga i visionar-los també tantes vegades com es desitge.

La nova pàgina web permetrà a l’usuari millorar l’experiència de navegació, atés que la reproducció dels vídeos serà més ràpida. A més a més, el format dels vídeos, més fàcil d’incrustrar, facilitarà la difusió dels continguts de la televisió local a través de les xarxes socials, les apps de missatgeria o el correu electrònic.

La web inclou en la pàgina principal la graella de continguts, un servei molt demandat per la població i hi ha, a més, un apartat d’Informació en el qual es detallen els diferents programes de Sueca Televisió com ara l’Informatiu, La Marraixa, Exposats, Musiqueta o Calidoscopi, entre d’altres. A través de la pàgina també es poden enviar suggeriments o contactar amb el departament comercial per a assumptes relacionats amb la publicitat.

La pagina s’adapta als diferents dispositius i la recerca de continguts serà també més senzilla i intuïtiva ja que es disposaran diferenciats per programa, en ordre cronològic, del més recent al més antic, i el sistema d’etiquetatge que s’inclou al nou portal en facilitarà també la tasca.

La regidora de Comunicació, Isabel Jiménez, celebra la notícia. “Des del principi de la nova legislatura, ha estat una prioritat per al departament de Comunicació dotar a Sueca TV d’una ferrramenta web més còmoda, funcional i atractiva per a l’usuari alhora que també més fresca, autèntica i moderna, d’acord amb la línia i l’estil desenfadat de l’equip i el contingut de Sueca TV” ha finalitzat Jiménez.

Ajuntament de Sueca


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.