Nou taller d’iniciació a internet en la Casa del Poble del PSPV-PSOE de Sueca

Nou taller d’iniciació a internet en la Casa del Poble del PSPV-PSOE de Sueca

El próxim dissabte 26 de novembre, en horari de 9 a 14 hores, es realitzarà un nou Taller Formatiu, amb el nom de “Taller d’Iniciació a Internet”, en ordinador, telèfons mòbils o tabletes.

Amb aquest taller es pretén iniciar als veïns de Sueca, Mareny i el Perelló, que ho desitgen, a iniciar-se en el món de les noves tecnologies i d’internet.

Es tractarà d’un taller eminentment pràctic, en el qual es tractaran els diferents aspectes a tenir en compte quan un s’inicia en la xarxa de xarxes, que és internet, així com l’ús de totes les aplicacions de més utilitat avui dia.

En aquest taller es practicaran continguts sobre: Connexió a internet, Navegadors, Cercadors, Correu electrònic, El Núvol, Comunicar-se on-line, Descàrrega d’arxius, Seguretat en Internet, Comprar en internet i bancs, Blogs, Xarxes socials, Cercar treball, Control parental, Aplicacions Google, etc.

Per a poder realitzar aquest taller amb èxit, serà necessari portar un ordinador portàtil, o en defecte d’açò una tableta, o en el cas de no tenir cap dels anteriors, un telèfon mòbil que puga navegar per internet. Al mateix temps caldrà portar el seu corresponent carregador elèctric per a no quedar-se sense servei.

La inscripció a aquest taller gratuït, caldrà realitzar-la posant-se en contacte amb el número de telèfon 666 81 01 39, per facilitar el nom i cognoms de la persona interessada a assistir a eixa jornada.

Per temes de qualitat d’ensenyament, el nombre d’alumnes és limitat, per la qual cosa, la rapidesa en la inscripció serà fonamental per a poder optar a una vacant.

El lloc on es farà aquest Taller Pràctic, serà a la Casa del Poble de Sueca (C/ La Punta nº 5). El professor del curs, serà Carles Vázquez.

PSPV-PSOE de Sueca


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.