Detingut per calar-li foc a dos casetes de fusta i tres caravanes a Corbera i Polinyà

Detingut per calar-li foc a dos casetes de fusta i tres caravanes a Corbera i Polinyà

banner-biottec-700x137La Guàrdia Civil ha detingut a un home de 41 any d’edat i de nacionalitat espanyola com a presumpte autor de tres delictes de danys i un delicte de robatori amb força en les coses. Els incendis es van originar, el primer en dues casetes de fusta de Corbera i el segon en tres autocaravanes de Polinyà de Xúquer.

A causa de la ràpida intervenció de la Guàrdia Civil de Sueca i bombers d’Alzira i Cullera, no va haver-hi danys personals que lamentar. Els fets ocorregueren el passat diumenge, dia 13.

Gràcies a les gestions dels agents es va poder comprovar que el suposat autor era un home de nacionalitat espanyola. El mateix dia 13 es va poder detenir el sospitós que vivia a uns 500 metres aproximadament d’on van ocórrer els dos incendis com a suposat autor dels delictes abans esmentats.

Segons la investigació realitzada per agents responsables del cas, s’ha pogut determinar que els incendis, separats per molt poca distància, es van produir sobre les 5:30 hores de la matinada.

L’autor del fets robà, suposadament, dues llanternes de les casetes de fusta del primer dels incendis. Van ser recuperades. Les diligències han passat a la disposició del Jutjat d’Instrucció número 4 de Sueca.

R.

incendi-caravanes-caseta-corbera-polinya-nov-2016-1


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.