L’artista polifacètic Vicent Jarque exposa a Favara part de la seua obra pictòrica

L’artista polifacètic Vicent Jarque exposa a Favara part de la seua obra pictòrica

El dia 7 d´octubre es va  inaugurar una exposició de pintures,  del nostre veí de Favara, Vicent Jarque. L´exposició, realitzada de forma totalment altruïsta, va tindre lloc a l´Antic Convent de Favara, durant els dies 7,8 i 9 d´octubre, i va ser una de les activitats culturals que es va promoure des de  la regidoria d´educació i cultura de l´Ajuntament de Favara per celebrar la festivitat del 9 d´Octubre.

Jarque, és un artista polifacètic, culte i iconoclasta en el món de les arts. A través dels seus quadres avantguardistes ens va conduir a gaudir de la combinació i els contrastos dels colors i de les seues provatures amb materials molt diversos. Va aconseguir deixar-nos a tots sorpresos, en contemplar la seua obra pictòrica, que no va deixar indiferent a ningú.

Com a agraïment i record d´aquest esdeveniment se li va fer entrega a Vicent Jarque d´un socarrat. Finalment, tots els assistents a l´acte foren convidats a un vi d´honor.

Ajuntament de Favara
Regidoria d’Educació i Cultura


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.