Admeten a tràmit la querella d’un empresari de Sueca contra dos policies locals

Admeten a tràmit la querella d’un empresari de Sueca contra dos policies locals

El magistrat titular del jutjat número 2 de Sueca ha admés a tràmit la denúncia presentada el passat estiu per l’empresari suecà, Juan-Andrés Fuset, contra dos agents de la Policia Local de Sueca.

El jutge ha obert diligències prèvies per un presumpte delicte de prevaricació administrativa. I ha citat a declarar els dos policies, en qualitat de querellats, per al matí del 17 d’octubre.

Com es recordarà, Fuset va aparcar el passat 15 de juny l’automòbil en una zona de càrrega i descàrrega d’un carrer cèntric durant uns minuts. El cotxe és un Mercedes S350 matriculat a Txèquia, país integrant de la Unió Europea. En tornar es trobà amb una multa per estacionar de manera indeguda i vehicle immobilitzat amb un cep.

Per a col·locar el cep que immobilitza el cotxe, i imposar-li una segona sanció, els agents argumentaren que aquest està circulant per l’Estat espanyol durant més d’un mes, raó per la qual el propietari estava obligat a matricular-lo a Espanya.

A més a més, en l’Acta de Denúncia expressen que li feren la indicació de parar al “vehicle de nacionalitat Txecoslovaca” (sic) i que tenen constància “per diverses actuacions d’aquesta Policia que el vehicle roman a Espanya per un termini superior a un mes no acreditant la seua matriculació definitiva”.

Fuset, que va pagar la multa per estacionar indegudament, nega en la querella que els agents li feren la indicació “d’alt”, com asseguren ells, perquè el cotxe estava estacionat i immobilitzat quan va ser multat. Expressa en la demanda que els policies van mentir i el sancionaren de manera injusta, en afirmar que el vehicle “roman a Espanya més d’un mes i per tant se li concedeix el termini de 5 dies per a abonar l’impost especial”.

Setmanes després, l’empresari presentà una querella pels presumptes delictes de prevaricació, falsedat documental, coaccions i assetjament. Fuset recorda que recentment l’Audiència de València ha condemnat un policia local de Xirivella a quatre anys i mig de presó, per assetjament, i a altres dos a penes inferiors.

RBi

NOTÍCIA RELACIONADA:
16 juliol, 2016. Policies de Sueca denunciats per prevaricació, falsedat documental i coaccions


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.