El PP de Cullera esmena Jordi Mayor en l’agermanament amb la ciutat alemanya de Jever

El PP de Cullera esmena Jordi Mayor en l’agermanament amb la ciutat alemanya de Jever

L’alcalde Jordi Mayor i alguns regidors de l’equip de govern estan aquests dies a la ciutat de Jever, al nord d’Alemanya, a “reconstruir l’agermanament amb aquesta ciutat parat aquests últims anys”, segons argumenten.

Doncs si Sr. Mayor, el Partit Popular de Cullera va deixar en suspens els viatges a la ciutat alemanya de Jever, per que l’economia municipal no ho permetia, el que no vol dir que no es seguira treballant en l’agermanament amb les dues ciutats europees amb què ens uneix aquest vincle, Le Bourget i Jever, rebent i complimentant als comitès d’agermanament que ens han visitat.

Per contra Sr. Alcalde vosté pensa que ja ens ho podem permetre i ha decidit visitar Jever junt a de cuatre regidors i tres càrrecs de confiança com seguici. Les despeses imaginem que seran per compte de cadascú, amb excepcions.

Nosaltres des del Partit Popular de Cullera hauriem destinat el que li costarà aquest viatge, a per exemple cobrir les 18 beques per a estudiants de Cullera que van ser suprimides per la Diputació aquest estiu del programa Ladipuetbeca.

PP de Cullera

NOTÍCIA RELACIONADA:
22 setembre, 2016. Cullera aprofita un agermanament per a eixamplar l’oferta turística al nord d’Alemanya


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.