El PP de Cullera critica l’autorització d’una fira d’atraccions amb defectes de seguretat

El PP de Cullera critica l’autorització d’una fira d’atraccions amb defectes de seguretat

L’Alcalde de Cullera Jordi Mayor consent la instal·lació d’un recinte firal amb atraccions mecàniques sense llicència d’activitat i amb un informe en contra dels tècnics municipals.

Des de l’1 de juliol s’ha posat en funcionament en l’Av. Diagonal del País Valencià un recinte firal amb aproximadament dotze atraccions que segons hem pogut esbrinar, no tenen cap tipus de permís ni llicència municipal per a exercir la seua activitat.

A més, s’ha emès informe per part dels tècnics municipals, on es diu textualment “Les instal·lacions elèctriques manquen de seguretat, i les seues condicions de muntatge incompleixen la normativa per a aquest tipus d’instal·lacions, per la qual cosa s’està generant un cert risc per als usuaris de la fira i els propis actuants de la mateixa”, “No s’ha aportat certificat final d’instal·lació amb visat col·legial”, “Els inflables tenen defectes en l’ancoratge”.

I com diu en la seua conclusió el tècnic municipal “malgrat l’exposat anteriorment, el recinte firal està implantat i desenvolupant la seua activitat diàriament”.

Des del Grup Municipal del Partit Popular de Cullera, hem intentat exposar a l’equip de govern el perill que comporta per als usuaris, en la seua majoria xiquets, la utilització del recinte firal en les condicions actuals, sense cap resposta.

Caldria afegir el malestar entre veïns i negocis que es troben en la zona. Quan el criteri del tècnic municipal és “que no es dispose de cap tipus d’ambientació musical”.

Sr. Major, la problemàtica ressenyada requereix una actuació per la seua banda urgentment per a restablir la legalitat vigent en la instal·lació del recinte firal.

Grup Municipal del PP de Cullera


 

  1. […] NOTÍCIA RELACIONADA: 19 juliol, 2016. El PP de Cullera critica l’autorització d’una fira amb defectes de seguretat […]

    Reply

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.