La Guàrdia Civil deté un home implicat en un homicidi en grau de temptativa en Sueca

La Guàrdia Civil deté un home implicat en un homicidi en grau de temptativa en Sueca

En el marc de l’operació “sicarius” realitzada per la Guàrdia Civil de Sueca, s’ha procedit a la detenció d’un espanyol, de 26 anys, per agredir amb arma blanca a un altre home de 42 anys, el passat mes de febrer, segons fonts de la pròpia institució armada.

L’home de 42 anys va resultar greument ferit per arma blanca en Sueca, ingressant en l’hospital en el qual va romandre durant diversos dies el passat febrer.

Arran d’aquests fets la Guàrdia Civil de Sueca va iniciar les recerques donant-se inici a l’Operació Sicarius, amb l’objectiu d’identificar i posteriorment detenir al suposat autor d’aquests fets.

Fruit de les perquisicions efectuades des de llavors, es va poder esbrinar que el suposat autor de l’agressió, un home de 26 anys residia en la localitat d’Alzira, establint-se un operatiu de servei amb la finalitat de procedir a la seua detenció.

Com a resultat d’aquest dispositiu, el passat dia 30 de juny, la Guàrdia Civil de Sueca va procedir a la detenció d’aquesta persona en aquesta localitat, com a suposat autor d’un delicte d’homicidi en grau de temptativa.

Les recerques continuen per a aconseguir el total esclariment dels fets. Les diligències instruïdes han sigut lliurades en el Jutjats d’Instrucció número 2 de Sueca.

O.R.


 

  1. […] NOTÍCIA RELACIONADA: 5 juliol, 2016. La Guàrdia Civil deté un home implicat en un homicidi en grau de temptativa en Sueca […]

    Reply

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.