Terratrémol en el mar, sentit i sense conseqüències, davant la costa de Sueca

Terratrémol en el mar, sentit i sense conseqüències, davant la costa de Sueca

Un terratrémol de 2,9 graus en l’escala de Richter es va produir ahir a les 22:16:16 en la costa de Sueca, entre les Palmeres i el Perelló. L’epicentre va estar en el mar, a uns 12 quilòmetres de profunditat segons han informat fonts de l’Institut Geogràfic Nacional (IGN).

La mateixa font oficial comunica a la seua web que va ser sentit amb intensitat III de l’Escala Europea Alcàsser, el Perellonet i el Saler; i amb un nivell II a Albal, Massanassa, Picassent, Silla, Torrent i València. Altres fonts apunten que també es va notar a edificis alts de la costa de Sueca i a Cullera.

Fonts del Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat Valenciana han indicat que només es van rebre sis telefonades de persones que havien notat alguna vibració o lleugers moviments de llums als seus domicilis.

Tan sols en el Palmar un grup de veïns va eixir al carrer després de notar les vibracions, encara que van tornar poc després als seus domicilis en comprovar que no s’havien registrat danys, segons les fonts. En cap cas s’han hagut de lamentar danys físics ni materials.

Una hora després, a les 23:09:54 hores, es va produir una rèplica, també en la mar, davant del Perellonet, pràcticament a l’alçada dels límits dels termes de València i Sueca, segons l’IGN. Va ser de magnitud 2 i epicentre en el mar a uns 17 metres de profunditat. En aquest cas no es té constància de què cap persona el sentira.

R.


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.