Amèlia Soler guanya el concurs de la portada del llibre de festes d’Almussafes

Amèlia Soler guanya el concurs de la portada del llibre de festes d’Almussafes

L’Ajuntament d’Almussafes inicià divendres, 24 de juny, la distribució del llibre de Festes 2016, publicació que arreplega tota l’oferta d’oci, esportiva i religiosa prevista pel consistori i les associacions per a dotar de contingut les més de quatre setmanes de celebració, que precisament s’inauguren demà dissabte dia 25, amb la XXX Volta a Peu i el Festival Trontolla de DJ’s.

Com cada any, el volum s’entregarà gratuïtament en totes les vivendes, enguany amb l’al·licient de comptar amb una portada que ha sigut dissenyada per una estudiant de Belles Arts d’Almussafes, Amèlia Soler Escrivá.

La convocatòria d’un concurs per a triar la coberta del llibre, en el que també apareixen les fotografies de tots els protagonistes de les Festes, així com un espai dedicat a l’estudi de la història local, ha sigut una de les novetats incorporades al programa d’enguany, amb l’objectiu de promocionar el treball dels professionals del disseny i amants de l’art, a més de valdre’s i creativitat en la plasmació del sentir de les festes de juliol.
La guanyadora del certamen va rebre el premi econòmic de 350 euros, durant la vesprada d’ahir dijous en el hall del Centre Cultural, espai que acull ja l’exposició dels set originals que optaven al guardó convocat.

El regidor de Festes va aprofitar l’acte per a agrair la participació dels sis candidats, a més de felicitar-los pel seu talent.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.