Comencen les obres de la coberta de les grades del camp de futbol municipal d’Almussafes

Comencen les obres de la coberta de les grades del camp de futbol municipal d’Almussafes

Dilluns passat, l’alcalde, Toni González, va visitar l’obra d’execució dels 1062,66 m2 de coberta metàl·lica per a les grades del camp de futbol municipal, en el que l’Almussafes CF i els diferents equips de la seua escola realitzen diàriament els seus entrenaments i on es disputen les trobades oficials de la temporada esportiva, des de l’any 2007.

El projectista i director d’obra, Enrique Marí, i el director d’execució i coordinador de seguretat i Salut, Miguel Ángel Marí, li van mostrar al primer edil els plans de desenrotllament de l’esmentat projecte urbanístic, finançat amb càrrec a les arques municipals, i que dotarà a la instal·lació esportiva d’un espai cobert i sense tancaments laterals.

La geometria de la coberta projectada és rectangular, amb unes dimensions de 17,89 x 59,40 metres, i estarà formada per una sola peça de forma rectangular d’1,36 metres de cant, que s’elevarà uns 3 metres per mitjà de pilars metàl·lics sobre l’estructura subjacent.

La graderia sobre el qual s’està actuant des de fa dos setmanes alberga en la seua planta baixa la zona de vestuaris, sis per a esportistes i dos per a àrbitres, magatzems i neteges adaptades de la dependència pública esportiva. Amb esta intervenció urbanística, que estarà executada el pròxim mes de juny, “podrem oferir una protecció enfront del sol i al vent de tot l’espai destinat als aficionats, així com de la zona prèvia d’accés a les grades, en la que es poden situar les càmeres de televisió o el públic en general en els descansos dels partits”, explica González.

Tal com consta en el projecte d’obra, la coberta projectada s’ancorarà a l’estructura existent, per què aprofitarà la fonamentació de la graderia, que al seu dia es va projectar i dimensionar prevenint la futura construcció de la coberta, ara en procés d’alçament.

L’empresa constructora contracta a dos parats
Este contracte també s’emmarca dins dels objectius establits en el Pla Estratègic d’Ocupació 2015, per la qual cosa convertix la intervenció en un projecte generador d’ocupació per a col·lectius amb risc d’exclusió social i per a persones que acrediten una discapacitat superior al 33%, parats de llarga duració, majors de 45 anys i dones. En este sentit, l’empresa ha contractat dos treballadors de la construcció amb alguna d’estes característiques, fomentant d’esta manera l’ocupació entre el col·lectiu de la població més castigat per la crisi econòmica. Donada la dificultat dels treballs a executar, el consistori d’Almussafes, a petició de l’empresa concessionària, Yulata S.L, va sufragar un curs de treballs en altura per als esmentats operaris abans de l’inici de les obres de construcció.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.