Almussafes sortejarà 5.000 euros per a gastar en el comerç local en Nadal

Almussafes sortejarà 5.000 euros per a gastar en el comerç local en Nadal

La Regidoria de Comerç acaba de presentar el certamen 2015 de “Els regals en el teu poble”, a què s’han sumat més de 70 establiments comercials i xicotetes empreses d’Almussafes especialitzats en sectors diversos, com les botigues de regal, telefonia, moda i complements, les sabateries, papereries, òptiques, floristeries, així com els centres d’estilisme, estètica i tractaments naturals, entre altres.

Des de hui dimarts dia 1 i fins al diumenge dia 20 de desembre, tots aquells veïns que adquirisquen productes i regals de Nadal en els comerços locals participants en la novena convocatòria comercial rebran un bitllet per a participar en el sorteig públic d’un total de trenta-cinc premis, que se celebrarà el dimarts dia 22, a les 12 hores, en el saló de plens de l’ajuntament.

“A més de col·laborar activament amb totes les iniciatives que s’impulsen des d’AECAL, des del nou executiu local desenrotllarem una política activa de promoció de les pimes locals amb la convocatòria de programes de foment com esta campanya comercial de Nadal que dotem amb 5.000 euros”, destaca l’edil delegada de Comerç, Davinia Calatayud. De fet, en estos nou anys d’exercici de l’activitat, l’Ajuntament porta invertits 45.000 euros en la promoció de les compres dels regals nadalencs en l’oferta comercial que brinda el propi municipi i un total de 315 veïns han resultat agraciats en el sorteig dels vals de compra.

Els 35 veïns i veïnes a qui la sort somriga en esta ocasió en el sorteig rebran vals per valor de 200, 150 i 100 euros que podran intercanviar per obsequis i articles diversos fins a la vespra de Reis en qualsevol dels establiments comercials participants. “És evident que amb esta campanya també repartim un poc de felicitat entre els nostres veïns, precisament en moments tan entranyables com els que es viuen en les festes nadalenques”, conclou la regidora.

Amb l’objectiu de facilitar una major participació per part dels comerciants locals, és el propi Ajuntament el que s’ha encarregat de la distribució dels bitllets de participació, urnes, bases i cartells promocionals en cada un de les botigues que s’han adherit a la iniciativa comercial. No obstant això, seran el propis empresaris els que hauran d’entregar les urnes en el Centre Cultural el dilluns 21 de desembre, un dia abans de la realització del sorteig previst.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.