Més de 25.000 persones en la Festa de la Cervesa de Cullera

Més de 25.000 persones en la Festa de la Cervesa de Cullera

Cullera va tancar este diumenge a la nit una exitosa Festa de la Cervesa per la qual han passat més de 25.000 visitants, segons es desprén del nombre de tiquets venuts per l’organització. El canvi de format i d’ubicació han sigut clau per a impulsar este esdeveniment, que constituïx un dels principals atractius de la programació turística d’estiu.

Segons les dades oferides per l’empresa organitzadora, Oktoberfest Olé, durant els 11 dies que ha durat la Cullera Bierfest s’han servit desenes de milers de litres de cervesa alemanya així com desenes de milers de racions de menjar teutó, a part d’una altra classe de begudes i postres.

2-cervesa-cullera-2015Des de l’organització valoren de forma positiva el resultat final i destaquen que el nou calendari ha resultat ser beneficiós, ja que en coincidir amb la finalització de les vacances de juliol i el començament de les d’agost ha permés atraure un major nombre de turistes. «Es va notar el canvi de cares en la clientela en iniciar-se agost», ha explicat Salvador León, responsable de comunicació de la firma organitzadora, per la qual cosa l’ajuntament estudiarà de cara al pròxim any aprofitar este fenomen per a seguir impulsant la festa.

La ubicació en la plaça de l’Oasi també ha resultat ser un encert. «S’ha situat el recinte en el cor turístic de la ciutat i s’ha atret a més gent», ha destacat el regidor de Turisme, Javier Cantos, qui apunta que a més s’ha aconseguit una gran repercussió mediàtica que ha ajudat a la promoció de la marca Cullera.

Els dies més forts d’afluència van coincidir amb el cap de setmana. El divendres 24, el dissabte 25 van ser especialment intensos. També es va vore molt públic en el recinte el dissabte 1 i el dia de la clausura, ahir diumenge.

D’altra banda, fonts de l’associació d’hostaleria han destacat que la celebració de la Fira a l’Oasi, al costat de molts restaurants, ha beneficiat en general al sector en l’àrea d’influència, ja que els ha reportat uns majors ingressos en molts casos.

En la Cullera Bierfest s’ha pogut gaudir de les millors cerveses d’importació, servides en els tradicionals pitxers d’un litre de capacitat, amb els clients atesos per simpàtiques cambreres abillades a la manera bavaresa. També els cambrers han lluït els típics conjunts a l’estil de Munich.

Pel que fa a la gastronomia, s’han pogut degustar exquisides salsitxes alemanyes, com la Nuremberg, la Bratwurst, etc., porc rostit o costelles a la brasa, sense oblidar les exquisides amanides alemanyes, els ‘montaditos’, els cogombrets farcits i també unes extraordinàries hamburgueses. A més, taules de formatges alemanyes i les exquisides postres i pastissos bavaresos.

En música, s’ha comptat amb una orquestra en directe abillada igualment amb vestits regionals bavaresos, que alternava la seua presència amb l’equip de DJ’s que van punxar música tradicional alemanya i els temes més coneguts de la música pop.

Ajuntament de Cullera


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.