La Diputació rep als majors de Cullera

La Diputació rep als majors de Cullera

El president de la Diputació de València, Alfonso Rus, ha rebut avui en el Saló de Plens als majors de Cullera i Sallent en la visita que han realitzat avui les persones majors de tots dos municipis dins del programa Sona València per als Majors.

El president Rus ha fet un repàs de les iniciatives que porta avance la institució provincial i els ha convidat al fet que seguisquen sol·licitant els programes provincials en els seus ajuntaments.

De fet, Rus ha dit que la teleassistència és una forta inversió però d’absoluta necessitat, i els viatges socials han contribuït a l’ocupació en el sector turístic però sobretot “si es van cinc dies fora de casa per menys de cent euros i tenen pensió completa, excursions, hostesses i balls…qui dóna més?”.

La diputada de Benestar Social, Amparo Mora, ha agraït als més de 130 veïns d’aquests municipis que s’hagen traslladat a València per a conèixer el patrimoni de la Diputació i passar un dia d’oci i descans dels seus dies quotidians, perquè “la il·lusió que tenen val tot l’or del món”.

L’alcalde de Cullera i diputat de Turisme, Ernesto Sanjuán, ha agraït que els majors del seu poble “hagen pogut venir avui perquè és molta gent la que vol venir a la Diputació i necessitaríem molts autobusos i dies per a poder acontentar a tots”.

“Aquests programes de la Diputació són tot un encert del president Rus i estan molt bé portats per la diputada Amparo Mora”, ha dit Sanjuán.

L’alcalde de Sallent, Vicente Monar, també s’ha unit a l’agraïment per un dia especial per a les persones majors de Sallent que han vingut amb tota la il·lusió perquè “conèixer part del patrimoni de la Diputació és molt bonic i és un dia especial per a ells” .

Després de la visita als palaus de Scala i Batlia en la Plaça de Manises, els membres de l’expedició d’avui s’han traslladat amb autobús fins a la plaça de bous i la Beneficència, on se’ls ofereix un menjar de germanor i un espectacle per a finalitzar el dia.

Dival


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada