Almussafes inaugura el divendres les noves dependències per a Ocupació

Almussafes inaugura el divendres les noves dependències per a Ocupació

L’Ajuntament d’Almussafes celebrarà divendres que ve dia 27, a les 20 hores, l’acte d’inauguració oficial de les noves dependències destinades a l’ocupació en la població. La segona planta del Centre de Salut, emplaçat entre els carrers Sants Miquel i Drassanes, s’ha convertit en la nova seu oficial d’este servici públic oferit als ciutadans i al teixit empresarial local que es gestiona des de l’Agència de Desenrotllament Local i Promoció Socioeconòmica (ADL).

Fins a la data l’ADL s’ubicava en la segona planta de la Cambra Agrària, un espai que no es trobava adaptat i que per les seues característiques impedia oferir una ampliació dels servicis, tant als parats com als empresaris d’Almussafes.

La gran quantitat de metres quadrats dels que disposa la segona planta del Centre de Salut, edifici de titularitat municipal, i el compliment del mateix amb la Llei d’Accessibilitat, doten a estes noves dependències municipals de la millor qualitat per a complir la seua funció prioritària d’impuls a la creació d’ocupació i de dinamització de l’activitat empresarial i comercial de la població. “Amb la materialització d’este projecte complim amb la nostra promesa electoral de millorar les instal·lacions, així com l’atenció al públic amb la incorporació d’un nou funcionari al departament, a més de dotar el servici d’una estructura d’acollida temporal d’empreses en els seus primers passos en el mercat i de seus per a les dos associacions municipals relacionades amb la promoció econòmica”, explica l’alcalde, Albert Girona.

L’acte inaugural, previst per a divendres que ve, a les 20 hores, reunirà les autoritats locals, personalitats municipals, presidents d’entitats locals i emprenedors. També estan invitats a la cerimònia inaugural una gran quantitat de representants de les associacions AECAL, ADA i APPI, als directors dels organismes SERVEF i Pater i la pròpia gerència de l’Hospital de la Ribera.

El president de la corporació, junt amb la regidora d’Ocupació, Mª Carmen Santos Juaness, i la Reina de les Festes, Aida Bosque procediran al tall de la cinta inaugural de les noves instal·lacions i, amb posterioritat, les autoritats locals entregaran els diplomes als 18 emprenedors que durant el passat any 2014 s’han acollit a la subvenció directa del Pla Estratègic de Foment de l’Ocupació per a posar en funcionament els seus negocis. “Les ajudes econòmiques que hem brindat durant els últims dos anys a l’emprenedoria han propiciat la creació d’una gran quantitat de noves empreses en el nostre municipi i, sens dubte, el viver d’empreses és una altra aposta clara per la generació de noves pimes”, constata l’alcalde.

A més de la seu específica de l’Agència de Desenrotllament Local i Promoció Socioeconòmica, que compta amb l’àrea de recepció i els despatxos de la Regidoria, la directora de l’agència i la tècnic, les noves instal·lacions disposen del Viver d’Empreses Municipal, que compta amb tres despatxos independents amb connexió a Internet i línia telefònica, a més d’integrar l’aula de formació i despatxos per a les associacions ADA i AECAL.

Una visita guiada a les instal·lacions i una posterior vi d’honor posaran el punt final a l’acte inaugural de les noves dependències destinades a l’Ocupació, que es mantindran obertes el públic, de dilluns a dijous, de 8 del matí a 8 de la vesprada i els divendres, de 8 del matí a 3 de la vesprada.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada