Roben i malvenen com a ferralla quatre cintes transportadores d’un viver del Perellonet

Roben i malvenen com a ferralla quatre cintes transportadores d’un viver del Perellonet

Components de l’Equip Roca de la Guàrdia Civil de Paiporta han detingut a un home de nacionalitat romanesa pel robatori de quatre cintes transportadores de l’interior d’un viver situat en El Perellonet.

En el marc d’aquesta mateixa actuació, també han procedit a la imputació d’una segona persona de nacionalitat polonesa implicada també en aquests fets il·lícits. El valor del sostret en aquest viver podria aconseguir els 6.000 euros.

La Guàrdia Civil venia investigant aquest robatori des del passat 12 de febrer. Una vegada coneguts els fets, components de l’Equip Roca, van iniciar les recerques a fi de poder, identificar, localitzar i detenir a l’autor o autors.

Fruit de les gestions dutes a terme pels agents encarregats del cas, aquests van poder comprovar que aquestes cintes transportadores es trobaven en una magatzem de ferralla situat en la localitat de *Massanasa, completament desballestades, i que van ser venudes a trossos.

Com a continuació d’aquesta actuació i de les perquisicions obtingudes per la Guàrdia Civil, els passats dia 18 i 19 de febrer es va procedir a la detenció d’un home de 37 anys i de nacionalitat romanesa, com a presumpte autor d’un delicte de furt, així com la imputació d’un home de 42 anys i de nacionalitat polonesa, també implicat en aquests fets delictius.

Les recerques continuen obertes per al total esclariment d’aquests fets, per la qual cosa no es descarten noves detencions. Les diligències han sigut lliurades al Deganat del Jutjat de València.

O.R.


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.