Cullera oferirà en Fitur paquets vacacionals des de 65 euros

Cullera oferirà en Fitur paquets vacacionals des de 65 euros

La ciutat de Cullera presentarà les seues principals ofertes turístiques del 28 de gener a l’1 de febrer en el certamen turístic Fitur 2015, a Madrid. El municipi de la Ribera Baixa participa en l’espai expositiu del Patronat Provincial de Turisme València, Terra i Mar, per a oferir un monogràfic amb paquets vacacionals i escapades que combinen sol i platja, activitats culturals i paquets multiaventura.

A més, Cullera donarà a conéixer als visitants els seus productes turístics a través del fullet «Degusta Cullera», la seua nova app «Cullera Turisme» i l’app «Audioguies».

Cullera presentarà paquets turístics a través de les següents ofertes, que comercialitzaran les agències de viatge:

Escapada gastronòmica i cultural a Cullera des de 80,5 €/persona. L’oferta inclou dos nits d’allotjament en règim d’allotjament i desdejuni (divendres i dissabte), visita al castell de Cullera, el Museu d’Història i Arqueologia, la Torre del Marenyet, els Refugis de la Guerra Civil i menú degustació en un dels restaurants seleccionats.

Escapada ornitològica a l’Albufera i els arrossars de Cullera des de 116,5 €/persona. L’oferta inclou dos nits d’allotjament en règim d’allotjament i desdejuni a Cullera i excursió de 5 hores. Recorregut amb barca pel llac. Transport durant els recorreguts en vehicles de cinc places. Servicis de guies ornitològics amb un telescopi.

Escapada en caiac al riu Xúquer des de 65,5 €/persona per dos nits d’allotjament en règim d’allotjament i desdejuni (divendres i dissabte) a Cullera, lloguer de caiacs durant 90 minuts. Sessió formativa i assegurança.

Escapada al fons del mar de Cullera des de 120 €/persona. Inclou dos nits d’allotjament en règim d’allotjament i desdejuni (divendres i dissabte) i baptisme de mar des d’embarcació.

El Patronat Provincial de Turisme València, Terra i Mar participarà en la Fira Internacional del Turisme Fitur 2015 amb l’objectiu de promocionar els productes turístics més importants de la província de València en dos grans àrees temàtiques: turisme de sol i platja i turisme d’interior.
L’estand del Patronat de Turisme comptarà amb la presència destacada dels municipis de Xàtiva, Gandia, Cullera, Oliva, Sagunt i Canet d’en Berenguer.

Diputació de València


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.