La manca de banqueta condiciona el Club Bàsquet Sueca a Manises (67-60)

La manca de banqueta condiciona el Club Bàsquet Sueca a Manises (67-60)

El Club Bàsquet Sueca no pogué guanyar a la pista de Manises en un partit que es decidí a l’últim minut. L’encontre fou molt igualat, amb dos equips que lluiten per ocupar la zona alta de la classificació. Els suecans encara noten la falta de jugadors de banqueta, i comptà ja amb la nova incorporació, Omar, que ajudà l’equip en l’anotació.

El primer quart començà amb un clar domini del C.B.Sueca, amb Gedas i Philip controlant el joc interior; m3: 0-5. Els locals respongueren amb llançaments triples per tal de retallar les diferències; m6: 7-7, per arribar a la fi del quart amb 14-15.

El segon quart començà com el primer, amb millor encert visitant, gràcies a l’efectivitat en els llançaments; m.4: 19-24. Però, poc a poc, es baixà la intensitat i l’encert, la qual cosa fou aprofitada pels locals per igualar el marcador. Al descans el marcador reflectia un 31-32 per als suecans.

El tercer quart fou el pitjor, pel que fa a anotació, del C.B. Sueca, que es mantenia al partit, gràcies a la defensa, però que veia com els de Manises, un equip amb jugadors amb molta experiència, li donaven la volta al marcador: 48-43, amb un parcial de 17-11.

Dos triples a l’inici del darrer quart del nou jugador suecà, Omar, deixava el marcador amb un igualat 51-49 (m.4), però tres triples consecutius dels de Manises els permetia tornar a distanciar-se al marcador; m6: 60-53. Els suecans no baixaren els braços i pujaren la intensitat defensiva, i amb un 2-7 en tres minuts, amb un encertat Philipe, deixava el marcador en un 62-60. A l’últim minut la loteria dels llançaments lliures decidí el partit: 67-60.

Jugaren: Andreu, Moisés, Raül (6), Philipe (14), Gedas (8), Omar (14), Guille (6), Toni (8) i Bruno (4).

Altres resultats:

Cadet preferent:
C.B. Algemesí 51 – C.B. Sueca-Copymat 55
Cadet provincial:
C.B. Sueca Qualydent 53 – C.B. Tavernes 43
Benjamins:
C.B. Sueca 56 – C.B. Tavernes 6
Infantils preferent:
C.B. Alzira 43 – C.B. Sueca 68
Júnior preferent masculí:
C.B. Tavernes 53 – C.B. Sueca 63
Júnior preferent femení:
C.B. Sueca 57  – C.B. Abastos 64
Sènior femení:
C.B.Sueca 37  – C.B. Natzaret 58

Prebenjamins, Alevins i Sènior masculí 1a provincial ajornen el seus partits.

Club Bàsquet Sueca

 

Etiquetes

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.