Alguna cosa es mou a Sueca i… pot ser també a alguna cadena de televisió.

Alguna cosa es mou a Sueca i… pot ser també a alguna cadena de televisió.

L’Escola de Danses de la Ribera ha estat enregistrant dos fragments de l’espectacle “El casament de Maria la Xapa”, que l’any passat es va estrenar. Els versos del “Casamiento de Maria la chapa” que va escriure el  poeta suecà , Vicent Molina i Maset, amb el seu caracter de cronista local, foren emprats per l’Escola de Danses de la Ribera per apropar-nos a la Sueca de principis del segle passat.

Aquest és un treball de la productora Mecomlys per un programa de televisió que vorà la llum allà per les falles del 2018, i que evidentment des de l’Escola de Danses de la Ribera ens sentim contents i satisfets de que s’hagen fixat al nostre espectacle i treball per donar més llum  a un programa de televisió. Encara ens queda una sessió d’enregistrament, però aquesta serà a l’aire lliure, a un dels carrers antics del nostre poble.

Com bé és sabut, l’Escola de Danses de l Ribera estrena cada any un espectacle que ens recrea el temps passat balls, música, fets  i costums locals, clarament transportables a molts altres municipis valencians. Aquest diumenge ens presentaran altra forma de treballar el folklore amb un “sarau”.

Els saraus eren les festes que es muntaven els avantpassats per qualsevol excusa, sense cap vestimenta especial, ni coreografies, amb els balls de moda i on podia participar-hi tot aquell que s’apropava. Així serà , com ja ho fou l’any passat que va tenir lloc “primer sarau a la plaça”.

L’Escola de Danses de la Ribera vos emplaça a participar del “II Sarau a la plaça” este diumenge cap a les 11:45 i evidentment a que per falles vegeu el programa de televisió…de la cadena que ja us direm.

Escola de Danses de la Ribera


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.