1.200 músics participen en el Cicle de Concerts d’Hivern de Cullera

1.200 músics participen en el Cicle de Concerts d’Hivern de Cullera
  • La programació musical, de caràcter amateur, és una de les més ambicioses de tota la Comunitat Valenciana

Diumenge que ve, 3 de desembre, arranca un dels esdeveniments que més expectatives genera entre els amants de la música. Mil dos-cents músics se’n  pugen a l’escenari del Cicle de Concerts d’Hivern de Cullera, una de les programacions amateurs més ambiciosa de tota la Comunitat Valenciana. Amb ella, la localitat riberenca obri la temporada.

Les protagonistes del cicle són la Societat Ateneu Musical i la Societat Musical Instructiva Santa Cecília de Cullera, dos de les bandes més importants d’Europa. Ambdós contribuïxen a situar a Cullera com una de les ciutats musicals de referència.

Totes les agrupacions d’ambdós societats s’impliquen en el cicle, que enguany a més compta amb altres entitats convidades. Sota les batutes de figures com Ferrer Ferran i Carlos Garcés, la terna de directors es completa amb altres convidats com Pasqual Martínez, Juan Bautista Meseguer o Davide Trolton.

La regidora d’Activitats Musicals, Sílvia Roca, es mostra satisfeta per l’ambició que cada any demostren les agrupacions locals en este cicle. «És un orgull per a Cullera poder comptar amb esta programació de pes en la seua agenda cultural», ha assenyalat. «Mai podrem agrair suficientment l’aportació que fan els nostres músics a la cultura local», insistix.

El cicle  l’organitza el consistori i se celebrarà fins al 25 de febrer. Pren l’Auditori Municipal com a escenari per als seus músics. Tots els concerts donaran començament a les dotze del matí.

Més ajudes
L’alcalde de Cullera, Jordi Mayor, també ha volgut demostrar el seu agraïment apel·lant a esta sèrie de concerts com una cita obligatòria. A més, ha aprofitat per a recordar que per segon any consecutiu s’incrementen en 2018 les ajudes per a les societats musicals complint amb el compromís adquirit l’any passat de recuperar el nivell de finançament municipal que rebien abans de la crisi.

El consistori treballa durant tot l’any en altres iniciatives musicals com el circuit de concerts ‘A tres bandes’, el Certamen de Bandes ‘Ciutat de Cullera’ —el més antic d’Espanya en la seua categoria o el certamen de música de cinema. I és que a Cullera la música sempre és una aposta segura gràcies a l’arrelada tradició que ha tingut sempre en la localitat.

El Cicle de Concerts d’Hivern té una popularitat i un calat enorme entre els cullerencs tal com demostra el fet que els abonaments es van esgotar en molt poc temps. A més, tenint en compte l’èxit de cada any, s’espera que la proporció d’entrades reservades per a la seua venda en taquilla també se salde ràpidament. Com a novetat, esta temporada també poden adquirir-se en taquilla a través de www.agendacullera.com.

Ajuntament de Cullera


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.