Cullera i Roma reforcen la seua cooperació en projectes europeus

Cullera i Roma reforcen la seua cooperació en projectes europeus
  • La regidora de Promoció Econòmica, Débora Marí i la responsable d’Infraestructures de la capital italiana, Linda Meleo, impulsen la col·laboració entre ambdues ciutats

Els ajuntaments de Cullera i Roma han donat un nou impuls a la seua col·laboració en projectes europeus, matèria en la qual ambdues ciutats són sòcies i treballen de forma conjunta des de fa uns anys.

La regidora de Promoció Econòmica de Cullera, Débora Marí, i la seua homòloga d’Infraestructures de la capital italiana, Linda Meleo, mantingueren la setmana passada una reunió a la ‘ciutat eterna’ per tal de seguir treballant conjuntament i impulsar els projectes que encapçalen ambdues ciutats així com plantejar col·laboracions futures.

Durant la cita, totes dues responsables polítiques ressaltaren la intenció de seguir impulsant les seues relacions i treballar pel compliment dels objectius de desenvolupament sostenible que establixen les Nacions Unides a través de l’Agenda 2030.

«Roma i Cullera volem treballar juntes per a dissenyar unes ciutats que protegisquen el planeta, combaten el canvi climàtic, erradiquen la pobresa, defensen l’educació, aconseguisquen la igualtat real de les dones i creen un futur amb oportunitats», ha assenyalat Marí.

Débora Marí ha destacat la importància de la col·laboració entre Cullera i Roma. «Cullera té una vocació europeista i la col·laboració amb una ciutat com Roma reforça el nostre compromís amb el projecte comú europeu. Hem estat sempre un soci europeu confiable i complidor, per això ajuntaments com el de Roma treballen colze a colze amb nosaltres en projectes d’esta envergadura», ha dit Marí.

En eixe sentit, recentment l’ajuntament va posar en marxa l’Oficina Europea per a la gestió de projectes europeus que en els últims temps han servit per aconseguir fons europeus que han afavorit el desenvolupament de la ciutat.

Cullera i Roma són dues ciutats sòcies de projectes europeus que amb estos encontres pretenen compartir experiències i intercanviar inquietuds que afavorisquen al desenvolupament d’ambdós municipis.

Ajuntament de Cullera


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.