L’Escola Municipal de Pintura d’Almussafes mostra el treball dels seus alumnes

L’Escola Municipal de Pintura d’Almussafes mostra el treball dels seus alumnes
  • El taller va ser el primer que va començar a impartir-se en la infraestructura fa ara 33 anys i compta actualment amb un total de 62 artistes

El Centre Cultural d’Almussafes acull aquests dies l’exposició que reuneix algunes de les obres artístiques creades durant aquest curs 2018-2019 per l’alumnat de l’Escola Municipal de Pintura de la població, que va ser la primera que es va crear en la citada infraestructura quan es va inaugurar en 1986, ara fa 33 anys.

La mostra es pot visitar en l’habitual horari d’obertura de l’edifici des del passat divendres 7 i fins al pròxim dimecres 26 de juny i està integrada per 83 obres, totes elles elaborades per les 62 persones inscrites aquest curs en el taller, impartit per la pintora Demelsa Mínguez, qui també ha exercit de comissària de l’exposició.

La major part dels quadres, tant en el nivell d’Infantil com en els de Juvenil i Adults, s’han centrat en el surrealisme, atés que ha sigut un dels temes que més s’han treballat en les classes. No obstant això, les persones visitants també podran contemplar obres que aposten pel realisme.

La inauguració de l’exposició es va celebrar el passat divendres 7 de juny a les 20 hores en un acte públic en el qual va participar, a més de l’alumnat, la seua professora i diversos familiars, la regidora de Cultura en funcions, Davinia Calatayud. L’edil anima a la ciutadania a acostar-se a la mostra “per a comprovar de primera mà el talent local i conéixer altres formes d’expressar la realitat, a vegades menys esteses, però igual de valuoses que les que proposen altres disciplines artístiques”.

Ajuntament d’Almussafes


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.