Persecució i detenció de dos presumptes butroners a Cullera

Persecució i detenció de dos presumptes butroners a Cullera
  • La Guàrdia Civil identifica als autors de robatoris en establiments comercials

op-tatu-cullera-2018_2La Guàrdia Civil de Cullera, ha detingut un home i una dona implicats en els delictes de robatori amb força en dos establiments. L’operació “Tatu 93”es va iniciar el passat mes de maig quan els detinguts pretenien robar en un establiment de Cullera per mitjà del procediment del butró. Aquests van fugir del lloc en activar-se totes les alarmes.

Després d’aquest robatori en grau de temptativa, la Guàrdia Civil de Cullera, va iniciar una línia de recerca a fi d’identificar i detenir als autors, donant com a resultat la identificació de dues persones un home i una dona que es dedicaven a realitzar robatoris en establiments comercials.

La fase d’explotació d’aquesta operació va finalitzar en passat 6 de juliol amb la detenció d’un home de nacionalitat algeriana, de 24 anys, i una dona de 34 anys, nacionalitat espanyola. En el moment de la detenció, el presumpte lladre va iniciar una fugida amb el seu vehicle xocant amb uns altres, posant en greu perill als agents actuants, que més tard van aconseguir interceptar-lo i detenir-lo.

A l’home detingut se li atribueix ser el cap d’una organització criminal ja desarticulada que actuava a escala nacional efectuant els robatoris sempre amb el mateix modus operandi.

En el registre realitzat es van trobar, tres televisors de gamma alta, radial, trepants, cintes adhesives per a obstruir els sistemes de seguretat i 1.000 euros aproximadament.

Els detinguts accedien a l’interior dels establiments abans de perpetrar els robatoris anul·lant el sistema d’alarmes i sensors volumètrics, així com decidir la millor ubicació per a dur a terme, el butró.

Les diligències han sigut lliurades en els Jutjats de Primera Instància i Instrucció número 4 de Sueca.

O.R.


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.