Cita amb les millors patinadores i patinadors ‘Freestyle’ al Mareny de Barraquetes

Cita amb les millors patinadores i patinadors ‘Freestyle’ al Mareny de Barraquetes

El Mareny de Barraquetes acull aquest cap de setmana la Copa d’Espanya de patinatge Freestyle amb la participació dels 140 millors especialistes en les disciplines de ‘Derrapes’, ‘Speed Slalom’, ‘Classic y jam’, ‘Salts’ i ‘Batle’.

patinatge-salt-foto_tricknroll

Foto: TRICKANDROLL.COM

Alguns d’ells tornaran directament des de la Xina on a hores d’ara disputen campionats del món. La competició es durà a terme dissabte, 16, i diumenge 17, al Poliesportiu Municipal. L’entrada és gratuïta.

Hi estaran presents representants de la majoria de federacions autonòmiques com Aragó, Castella i Lleó, Castella-La Manxa, Catalunya, Extremadura, Madrid, País Basc i Comunitat Valenciana. Entre ells, el valencià Toni Castro; els madrilenys Ígor Rezende, Alba García i Mireia Bañuls; i els catalans Carles Guirau i Cristina García entre d’altres destacades patinadores i patinadors.

Les proves es disputaran des de les 9 del matí de dissabte fins a les 9 de la nit; i des de les 9 de dissabte fins a les 16:30 hores, moment en el qual es preveu l’acte de lliurament de premis. La competició compta amb el patrocini de l’Ajuntament del Mareny de Barraquetes.

Jordi Sanjaime, alcalde de l’entitat local menor del Mareny ha recordat aquest matí en la roda de premsa de presentació de la Copa que l’any passat ja acolliren un campionat autonòmic i que ara “és una ocasió única per a poder veure en directe la manera de fer dels millors especialistes de l’estat d’aquesta expectacular modalitat esportiva”.

Per la seua banda, Salvador Català, president de la Federació de Patinatge de la Comunitat Valenciana (FPCV) ha destacat la importància d’un l’esdeveniment d’aquestes característiques. “El públic i aficionats gaudiran de la competició i igualtat dels participants”, ha afirmat.

Javier Ferrando, president del comité Freestyle de la FPCV, ha explicat detalls de l’esdeveniment. Ha destacat el nivell que estan adquirint patinadores i patinadors valencians que ja han duplicat el nombre de clubs, de tres a sis. I ha incidit en què el Mareny estarà “el millor del panorama nacional”.

Per últim, Iván Peruga, regidor d’Esports, ha dit que és un orgull per a l’entitat local menor que “allò que començà fa cinc o sis anys en una xicoteta exhibició haja arribat a aquesta Copa d’Espanya”.

R.


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.