L’Audiència de València condemna a dos homes que guardaven 30 quilos de cocaïna en Sueca

L’Audiència de València condemna a dos homes que guardaven 30 quilos de cocaïna en Sueca
  • Van ser detinguts en un garatge després d’un seguiment policial i els han imposat penes de sis anys i mig i tres anys i mig de presó

La Secció Tercera de l’Audiència Provincial de València ha condemnat a dos homes per dos delictes contra la salut pública, un d’ells en grau de temptativa, després que foren sorpresos per la Policia Nacional en un garatge de Sueca mentre manipulaven el maleter d’un cotxe en l’interior del qual es van localitzar més de 30 quilos de cocaïna, segons informen fonts del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana.

Un dels penats, que usava normalment el garatge i que va reconèixer la possessió de la droga, ha sigut condemnat a sis anys i mig de presó. La sentència aprecia l’atenuant de confessió i l’agreujant de reincidència i li imposa a més una multa d’1.370.000 euros.

El segon d’ells ha sigut condemnat per un delicte contra la salut pública en grau de temptativa a tres anys i mig de presó i una multa de 23.000 euros. Segons la sentència, el condemnat, que també es trobava en el garatge, es va guardar un quilo de cocaïna en els pantalons quan va ser sorprès per la policia.

Els fets van succeir al setembre de 2015 quan, a partir del seguiment policial sobre un dels penats, els agents van entrar en un garatge de Sueca, on es trobaven els dos que ara han estat condemnats. Quan els agents van accedir a l’immoble, els homes, que estaven manipulant l’interior del maleter, el van tancar de colp.

A l’interior del mateix, la Policia es va confiscar de 30 paquets de cocaïna amb un pes de prop de 30 quilos. En el registre a les instal·lacions, els agents van localitzar, a més de la droga, utensilis per a tractar-la, segons la mateixa font.

R.


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.