El Cadastre inspeccionarà Sueca a fons per inscriure les construccions no declarades

  • “Esta regularització no implica una nova revisió dels valors cadastrals”, asseguren des del govern municipal

La Direcció General del Cadastre del Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques durà a terme fins el proper novembre un procediment de regularització cadastral. Amb açò, comprovaran sobre el terreny i fotografiaran des de l’exterior els immobles o parcel·les en les quals hagen detectat modificacions no declarades per descobrir les construccions irregulars en l’àmbit urbà i rústic que, presumptament, els ciutadans han omés i regularitzar així la situació.

“Esta regularització no implica una nova revisió dels valors cadastrals, ja que les incorporacions al Cadastre es realitzaran segons els valors vigents i el procediment no afectarà els immobles que tributen correctament”, han assegurat des de l’Ajuntament de Sueca a través d’una nota de premsa. “Els immobles objecte del procediment són només aquells que hagen incomplit l’obligació de declarar, ja siga per obres noves, ampliacions, reformes integrals, rehabilitacions, canvis d’ús, construcció de piscines, etc. i que en qualsevol cas no tributen conforme a la seua realitat física”, han matisat.

Els propietaris de béns immobles afectats hauran d’abonar al Ministeri d’Hisenda una taxa de 60 euros, amb caràcter de tribut estatal, per la tramitació del procediment d’inscripció, per immoble regularitzat, que s’haurà de liquidar a una entitat bancària.

La regidora d’Hisenda, Noelia Benedito, ha explicat que la regularització de la descripció cadastral dels immobles en virtut d’aquest procediment “exclourà l’aplicació de sancions que s’hagueren pogut exigir per l’incompliment de l’obligació de declarar de forma completa i correcta les circumstàncies determinants de l’alta o modificació dels mateixos”, afirmaven en l’esmentat comunicat municipal.

El treball que realitzarà el personal acreditat pel ministeri es durà a terme “comprovant les modificacions que presenten els immobles respecte al vol fotogramètic del 2015 de l’Institut de Cartografia Valencià, fotografies aèries o imatges preses per satèl·lit amb anterioritat”, conclou el govern local en la seua nota de premsa.

RBi


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.