Quasi 400 alumnes donen ales a l’esport base a Cullera en la segona Carrera Escolar

Quasi 400 alumnes donen ales a l’esport base a Cullera en la segona Carrera Escolar

L’esport base comença a agafar impuls a Cullera. Este diumenge vora 400 xiquets i xiquetes van ser els grans protagonistes de la II Cursa Escolar a Cullera, organitzada per la regidoria d’Esports que dirigix Javier Cerveró.

abril-2017-cullera-podi-cadet-masculi

Podi dels cadets masculins

L’esdeveniment es va desenvolupar en el passeig marítim de la localitat i va comptar amb la implicació dels centres escolars de la localitat, la qual cosa en paraules de Cerveró, representa «tot un èxit» i un suport a la política de foment de l’esport base en la qual treballa el consistori «després d’anys en els quals açò no havia sigut una prioritat».

Els xicotets atletes van competir en huit modalitats en categoria masculina i femenina. Enguany s’ha superat la xifra de participació del passat any, la qual cosa demostra «l’interés de les famílies» per este tipus de competicions, assenyala Cerveró, «que servixen per a fomentar els valors de l’esport i la convivència».

A més, s’han introduït novetats per a assimilar el més possible l’esdeveniment escolar a una carrera d’adults «a cost zero» per als participants, manifesta l’edil d’Esports.

Resultats
El cadet independent Rafa Martoyan es va proclamar vencedor en categoria masculina en completar un recorregut de 2,6 km en 9 minuts i 57 segons. Per la seua banda, dins d’esta modalitat en fèmines la guanyadora absoluta fou la també independent Carmen Quiles, amb 7′ i 41” per a recórrer 2 km.

En infantil masculí (recorregut també de 2 km), Álex Saura va pujar al més alt del podi després d’una entrada en meta tranquil·la en la qual va aconseguir un folgat avantatge sobre el segon classificat. Pel que fa a les xiques en esta modalitat, Vanessa Shestopalka, de l’IES Blasco Ibáñez, es va anotar el triomf amb un temps de 6 minuts i tres segons en un circuit d’1,5 km. La resta de categories en lliça foren l’aleví, benjamí, prebenjamí i querubí.

Ajuntament de Cullera


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.