Via del Materal guanya el Concurs de Paelles de la Junta Local Fallera de Sueca

Via del Materal guanya el Concurs de Paelles de la Junta Local Fallera de Sueca

Via del Materal va guanyar ahir el Concurs de Paelles que cada any organitza la Junta Local Fallera (JLF) de Sueca. El jurat va concedir el segon premi a la comissió de Verge de Sales mentre que Che Collons i Avinguda del 18 de juliol van obtenir el tercer i quart lloc, respectivament.

El certamen, que enguany compleix l’edició número 29 i s’ha disputat al polígon industrial, va reunir unes 2.000 persones entre falleres, fallers i convidats de Sueca, el Perelló i el Mareny de Barraquetes. En l’apartat de decoració la puntuació va estar molt ajustada, segons asseguraren en el moment de fer-se públics els guardons.

El primer premi, en aquest cas, va ser per a Sucro, el segon per a l’Avinguda d’Espanya, mentre que a les comissions de Xúquer i Bernat Alinyo se’ls va atorgar el tercer i quart respectivament. Les falles guanyadores van rebre el banderí commemoratiu de la mà de la Fallera Major, Maria Viñoles, que en tot moment va estar acompanyada per la seua Cort d’Honor.

La resta de banderins van ser lliurats per l’alcaldessa, Raquel Tamarit; el regidor de Festes, Pau Roselló; Vicent Llopis i Vicent Mauro, president i delegat per al concurs de la JLF; i Valero Bartual, representant de la firma patrocinadora.

Per a les 19 hores d’avui, diumenge, està previst el lliurament de les Espigues d’Or i Bunyols de Brillants en un acte que es durà a terme en el CC Bernat i Baldoví. La festa seguirà la setmana que ve amb la Cavalcada del Ninot, prevista per a la vesprada de dissabte.

R.

Fotografia de la JLF de Sueca

 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.