L’Ajuntament de Sueca reclama la cessió de drets d’imatge i explotació en un concurs musical

L’Ajuntament de Sueca reclama la cessió de drets d’imatge i explotació en un concurs musical
  • El guanyador del projecte de Concurs EspigaRock actuarà al festival que es fa a la capital de la Ribera Baixa coincidint amb les Festes Majors de setembre

L’Ajuntament de Sueca junt amb el Consell de la Joventut de Sueca ha convocat el I Concurs EspigaRock amb l’objectiu de fomentar la creativitat musical i la composició de música original i en valencià, i promoure nous talents. El guanyador, a més de guanyar 850 €, actuarà al ja consolidat festival EspigaRock.

El regidor de Festes, Pau Roselló, ha apuntat que este concurs “es fa amb l’objectiu d’apostar per engrandir més este festival, el festival de referència de música en valencià a la comarca, i projectar nous talents i grups emergents al nostre territori”.

Hi haurà dues fases de selecció, en la primera el jurat triarà d’entre les sol·licituds presentades quatre propostes musicals, estes quatre actuaran en directe al festival Sueca Sona 2017, d’on eixirà el guanyador que actuarà a l’EspigaRock, escollit per un jurat format per experts en el món de la música, el regidor de Festes, Pau Roselló, i un membre representant del Consell de la Joventut de Sueca. Els altres tres candidats rebran un accèssit per import de 150 euros.

Al concurs es poden presentar totes aquelles persones que ho desitgen majors de 14 anys o amb 14 anys complits abans del 31 de març de 2017. A més, es poden presentar com a solistes o com a grups, això sí, el repertori del grup o artista haurà d’incloure en les diferents fases composicions originals i en valencià, fins a completar un mínim de 15 minuts.

També, la participació en el concurs representa la cessió als organitzadors dels drets d’imatge i explotació de les composicions presentades, però sols es limitarà a activitats associades al concurs i al festival EspigaRock.

Per altra banda, no es podran presentar aquells grups o solistes que ja hagen participat en alguna de les edicions anteriors de l’EspigaRock, i tampoc podran participar grups ni cançons lligats a contractes en exclusiva amb companyies discogràfiques.

La informació completa de les bases es podrà consultar a la pàgina web: www.sueca.es a l’apartat d’anuncis. Les sol·licituds i la resta de documentació requerida es podran presentar en els 10 dies hàbils següents al dia de la publicació de l’extracte de la convocatòria en el BOP. Pròximament s’informarà sobre els terminis.

Ajuntament de Sueca


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.