Carrefour obri portes avui a Cullera com a la major i millor oferta de la Ribera Baixa

Carrefour obri portes avui a Cullera com a la major i millor oferta de la Ribera Baixa

carrefour-cullera-segunda-unidad-4

  • L’empresa manté el 100% de l’ocupació de l’hipermercat i crea, de moment, més 30 nous llocs de treball

L’hipermercat de la carretera de Sueca obri les seues portes com Carrefour avui dijous. L’acte d’inauguració, que se celebrà ahir a la vesprada en les instal·lacions del nou centre, comptà amb l’assistència de Jordi Mayor, alcalde de Cullera i Francisco Villaescusa, director regional de Carrefour a la Comunitat Valenciana, així com una nodrida representació del teixit empresarial i social de la localitat valenciana.

feb-2017-8-inauguracio-carrefour-cullera-2

Una part de l’equip de treballadores del centre han estat en l’acte

La gasolinera annexa al centre també s’ha inaugurat i posa a la disposició del consumidor nous serveis i avantatges com la possibilitat de pagar el combustible a través del mòbil i estalviar el 8% de l’import dels repostatges realitzats en l’estació de servei.

Manteniment de l’ocupació i 30 noves contractacions
Carrefour ha mantingut l’ocupació de les 53 persones que conformen la plantilla de l’hipermercat i a més ha creat 30 nous llocs de treball per a reforçar el servei en caixes, reposició, venda assistida en peixateria, carnisseria i pastisseria/fleca i seccions com a joguets, electrònica, electrodomèstics i tèxtil.

Tots els col·laboradors del centre han rebut una mitjana de 50 hores de formació específica per persona sobre l’acompliment de cada lloc de treball i eines informàtiques de gestió així com manipulació d’aliments, atenció al client i estalvi mediambiental.

La major oferta comercial
Carrefour ha dut a terme l’adaptació de l’hipermercat per a incorporar les seccions tradicionals que la companyia ofereix en el seu concepte al costat de nous serveis i models comercials que caracteritzen l’oferta de l’empresa de distribució.

Així podran trobar seccions com a productes frescos, alimentació envasada, drogueria i perfumeria, electrodomèstics i tecnologia i articles de basar (que inclou productes per a la llar, parament, automòbil, mascotes, jardí, joguets i l’àrea de cultura). Carrefour Cullera ofereix també la possibilitat de realitzar la compra online d’alimentació.

A més, la proposta comercial del centre s’ha completat amb la introducció de conceptes que no existien en l’hipermercat com l’espai de celler ampliat, assortit de productes bio i salut (sense gluten, sense lactosa, sense sucre), plaça Home (dedicada al món de la casa) i la zona integrada per als productes de tecnologia i electrodomèstics.

Al costat d’aquestes seccions s’ofereixen serveis com el lliurament a domicili, instal·lació i muntatge de mobles i electrodomèstics, fila única, club Carrefour i targeta pass gratuïta, serveis de finançament, extra-garantia d’electrodomèstics…

feb-2017-8-villaescusa-inauguracio-carrefour-cullera

Francisco Villaescusa

Carrefour Cullera disposarà en una segona fase amb serveis que constitueixen la proposta omnicanal de la companyia, en permetre realitzar la compra en qualsevol moment i des de qualsevol canal com el servei Clic&collect.

Aposta per l’economia local
Quant a l’oferta comercial en l’àrea de productes frescos, Carrefour ha transformat aquesta secció en una Plaça de mercat, en la qual s’ha reforçat la presència dels proveïdors i productes de la Comunitat Valenciana.

Carrefour treballa amb un total de 960 empreses valencianes per més de 491 milions d’euros. La companyia disposa també en aquesta regió amb la central de compres hortofrutícola, Socomo, des de la qual proveeix als establiments del Grup Carrefour a Espanya i en altres 16 països en els quals la companyia està present. Durant l’últim exercici, Socomo va distribuir 147.600 tones de fruites i verdures de la Comunitat Valenciana.

Pel que fa als productes del mar, Carrefour manté relacions amb les principals llotges del país i només durant el passat exercici, va comercialitzar prop de 480.000 quilos de peix procedent del litoral llevantí.

feb-2017-8-inauguracio-carrefour-cullera-1

Primeres autoritats locals han brindat amb els responsables de Carrefour

Experiència omnicanal, multiformat i multimarca
Carrefour, que està present a la Comunitat Valenciana des de 1976. Després d’aquesta obertura, compta en la comunitat amb vint-i-cinc hipermercats, set supermercats Carrefour Market, cinquanta-tres Carrefour Express i comerç online en la comunitat. A Cullera, l’hipermercat de la carretera de Sueca serà el primer de la cadena en la localitat valenciana, encara que explica ja en la província amb onze hipermercats, un supermercat Carrefour Market i dihuit Carrefour Express.

Carrefour desenvolupa una estratègia omnicanal, multiformat i multimarca, per a adaptar-se a les necessitats que planteja el consumidor actual. Per açò la companyia compta amb tendes en el centre de les ciutats o els barris, establiments als afores de les poblacions o comerç online, per a adaptar-se a qualsevol entorn en el qual es trobe el client. El consumidor pot així realitzar les seues compres a través de tots els canals de compra possibles: hipermercats, supermercats, tendes de proximitat, comerç online, des del mòbil o tablet….

R.


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.