L’Ajuntament de Sueca impulsa un taller de cuina per a famílies en risc d’exclusió

L’Ajuntament de Sueca impulsa un taller de cuina per a famílies en risc d’exclusió

L’Ajuntament de Sueca, a través de l’Àrea d’Acció Social, ha posat en marxa un programa pilot consistent en un taller de formació culinària per a famílies amb pocs recursos de la ciutat amb l’objectiu de fomentar hàbits saludables i garantir una alimentació diària adaptant la cuina als seus mitjans.

Es tracta, segons expliquen des del consistori, de tancar el cercle. A més de les ajudes econòmiques o en espècie, i després de comprovar que les xerrades informatives o les guies alimentàries han estat poc efectives en estos casos, enguany s’ha organitzat este taller per acompanyar a les famílies i treballar in situ, amb elles, l’elaboració de menús creatius i saludables.

Cada sessió del taller s’ha realitzat en una casa diferent, a les llars de les participants, i este dimarts també s’ha organitzat una sessió especial per elaborar un menú de Nadal al Restaurant Camelot de Sueca. El Restaurant ha col·laborat en el programa amb la cessió de les seues instal·lacions i també el seu personal de cuina s’ha implicat en la jornada.

Un total de dotze persones s’han sumat al programa en esta primera edició de prova. Després de l’èxit del primer taller, ara, l’objectiu per a l’any vinent és consolidar una programació per a tot un trimestre. El Restaurant Camelot ja ha confirmat la seua participació també en la propera edició. Des del negoci d’hostaleria s’han compromés a generar menús setmanals adaptats a la realitat d’estes famílies.

Ajuntament de Sueca


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.