Detinguts a Cullera per manipular una m脿quina recreativa i estafar 7.000 euros

Detinguts a Cullera per manipular una m脿quina recreativa i estafar 7.000 euros

La Gu脿rdia Civil, ha detingut a dues persones per la seua implicaci贸 en presumptes delictes de robatori amb for莽a. Els detinguts feien 煤s d’un mocador per a bloquejar una maquina recreativa tipus ruleta i aix铆 obtenir la devoluci贸 dels diners de les apostes perdudes.

L’actuaci贸 policial es va dur a terme en el marc de l’operaci贸 Roulette realitzada pel Lloc Principal de la Gu脿rdia Civil de Cullera. Han aconseguit esclarir aquests fets on els autors havien aconseguit prop de 7.000 euros il路l铆citament, segons informen des de la instituci贸 armada.

L’operaci贸 es va iniciar el passat mes de novembre quan la Gu脿rdia Civil va tenir coneixement que diversos homes podien estar apropiant-se de forma fraudulenta de diners mitjan莽ant la manipulaci贸 d’una maquina recreativa en un sal贸 de jocs de Cullera.

La intervenci贸 policial va donar com resultat la detenci贸 de dos homes de 28 i 33 anys d’origen espanyol i bolivi脿, com a suposats autors d’un delicte de robatori amb for莽a i un altre en grau de temptativa. Van ser sorpresos 鈥渋n fraganti鈥 quan els agents van localitzar a l’interior del local als individus amb mocadors amb taques de greix i prop de 800 euros en efectiu.

El mocador era utilitzat per a bloquejar la m脿quina recreativa tipus ruleta perqu猫 els retornara els diners de les apostes perdudes. D’aquesta forma aconseguien enganyar a la m脿quina i apostar de forma segura a causa que si perdien l’aposta manipulaven la ruleta i aconseguien una altra vegada els diners en fitxes virtuals per a seguir jugant o retirar l’efectiu. Les dilig猫ncies han passat a la disposici贸 del Jutjat d’Instrucci贸 n潞 5 de Sueca.

R.


 

Deixa un comentari

El vostre correu electr貌nic no es publicar脿.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.