El Club Billar Sueca lidera totes les classificacions de Segona Divisi贸 Nacional

El Club Billar Sueca lidera totes les classificacions de Segona Divisi贸 Nacional

En un sprint d鈥檈nfrontaments durant quasi dos mesos, la segona divisi贸 de la Lliga Nacional de Billar a 3 bandes ha arribat al seu equador i amb un clar铆ssim protagonista, el Grupotot Club Billar Sueca.

5 jornades que han posat de rellev脿ncia la aposta clara i directa del club arrosser per aconseguir poc a poc els objectius marcats per aquesta temporada que no 茅s altre que l鈥檃scens a la categoria de plata nacional i que aquest any compta amb el suport del grup empresarial GrupoTot. En totes 5, l鈥檃utoritat i esportivitat i el bon fer organitzatiu de les jornades han demostrat un estil molt definit de treball del Club, no s鈥檃posta fermament per la promoci贸 dels m茅s joves. Un lideratge basat en la gran tasca d鈥檈quip, la il路lusi贸, l鈥檃posta per la joventut, el bon saber fer dels veterans i, sobretot, per la seva tasca de crear i fer Club,… tots ells fan que el nom del Club es mantinga actiu arreu del m贸n billar铆stic.

Per intentar fer m茅s gran el nom del Club i de la ciutat, el Club arrosser va apostar fermament, a l鈥檌nici de la temporada, per un equip jove per貌 amb molta experi猫ncia i molts t铆tols que els avalen. I no cal anar fora de Sueca per vore els seu or铆gens… tots del poble, a excepci贸 del catal脿 Mata per貌 que ja porta anys participant de la vida social i billar铆stica del Club suec脿. Ells s贸n: Esteve Mata (campi贸 d鈥橢uropa i d鈥橢spanya), Raul Cuenca (campi贸 d鈥橢spanya i sub-campi贸 d鈥橢uropa), Jose M陋 L贸pez i David Cardo, jugadors de primera fila del ranking valenci脿, acompanyats dels m茅s joves Joan Benedito i Juan Luis Mart铆 (bronze sub-21 d鈥橢spanya) donen forma a un equip amb garanties de futur.

La segona Divisi贸 Nacional est脿 composada per 3 grups amb un total de 14 equips, i el club arrosser mant茅 lideratge en tots les taules classificat貌ries possibles de tots tres grups: 29 punts de 32 possibles (amb tant sols 1 derrota per una bola i un empat); millor mitjana d鈥檈quip amb el 0鈥832 i millor partida individual de partit aconseguida pel nostre jugador Esteve Mata amb 29 entrades per aconseguir les 40 caramboles.

El Club Billar Sueca vol agra茂r el suport del Grup Empresarial GrupoTot Animaci贸 en aquest projecte nacional de billar que ara agafa unes vacances fins final de Gener on, de nou, es reprendr脿 l鈥檃ctivitat billar铆stica amb la segona volta i fase final del Campionat.

CB Sueca


 

Deixa un comentari

El vostre correu electr貌nic no es publicar脿.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.