El Perelló es mobilitza contra les obres que omplen de resalts la carretera CV-500

El Perelló es mobilitza contra les obres que omplen de resalts la carretera CV-500

Associacions de veïns i comerciants del Perelló, amb la col·laboració amb l’Ajuntament, han convocat una reunió i una manifestació amb la finalitat de paralitzar les obres de “Pacificació” de la carretera CV-500 que s’estan duent a terme per la Generalitat Valenciana conjuntament amb l’Ajuntament de València.

cartell-cv-500-perello-nov-2016Tindrà lloc a les 19 hores d’avui, dilluns 28 de novembre, al Cinema de El Perelló. D’altra banda, tambe han convocat una manifestació per a les 11 hores del dijopus, dia 1, davant l’Ajuntament de València i la Generalitat Valenciana.

La reunió i la manifestació han sigut convocades per la Cooperativa Unió Protectora de El Perelló, l’Associació d’Ames de Casa de El Perelló i la Societat Gastronòmica El Perelló, Albufera i Mar.

També han cridat a tots els usuaris de la carretera CV-500 que es troben molestos per la gran quantitat de badens que des de València estan instal·lant des del Perellonet fins les Palemres a firmar la petició en change promoguda per l’Associació de Veïns de El Perellonet.

Associacions

EL PP del Perelló recolza les iniciatives
L’executiva del Partit Popular del Perelló vol mostrar el seu total suport a la iniciativa, liderada per la Cooperativa Unipro i l’Associació Gastronòmica i Comercial, consistent a mobilitzar a la resta d’associacions i veïns del municipi per a protestar i manifestar-se en contra de les obres que s’estan realitzant en la CV 500.

Aquestes obres s’emmarquen en un Pla Estratègic de Mobilitat Metropolitana de la Generalitat valenciana i l’Ajuntament de València, amb l’objectiu de pacificar el tràfic i promocionar els carrils cicloturistes en aquesta carretera.

Però des de l’executiva del Partit Popular del Perelló, considerem que, a més d’omplir la carretera de resalts, passos de vianants i radars, que obstaculitzen la circulació i poden posar en perill a vianants i ciclistes, van a aconseguir aïllar al nostre municipi, posant en perill els interessos dels nostres comerços, restaurants i agricultors. cal afegir que aquestes obres minvaran la qualitat de vida dels ciutadans del Perelló, en dificultar els seus desplaçaments.

Davant la importància de la situació, el regidor, Juan Botella, està treballant i coordinant iniciatives amb diferents associacions del municipi, posant a la seua disposició tots els mitjans que té al seu abast, tant logístics com a nivell comunicatiu. “No anem a resignar-nos a admetre aquest atac del govern valencià contra el nostre poble”, ha assenyalat Botella.

Així mateix, el Partit Popular del Perelló convida a tots els ciutadans a assistir a la reunió, que tindrà lloc el pròxim 28 de novembre, a les 19 hores, en els cinemes Avinguda del Perelló. “La defensa del Perelló és un dret i una obligació de tots”, han assenyalat des de l’executiva del Partit Popular.

PP El Perelló


 

  1. […] NOTÍCIES RELACIONADES: 28 novembre, 2016. El Perelló es mobilitza contra les obres que omplen de resalts la carretera CV-500 […]

    Reply

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.