La portaveu de Ciutadans de Sueca fa xufla a les xarxes socials sobre ‘pantanada’ de Tous

La portaveu de Ciutadans de Sueca fa xufla a les xarxes socials sobre ‘pantanada’ de Tous

La regidora de Ciutadans Sueca, Celia Beltrán, continua en la seua cursa de desgavells fent un post molt desafortunat en una pàgina de facebook on ella fa tota la seua activitat política i on es mofa de la pantanada de Tous en el seu 34 aniversari, dient “Una pantanada molt pija!!!!!!!!! de Tous!!!!! jijijijijiji”

La Ribera va patir unes greus conseqüències aquella dada que a hores d’ara, després de 34 anys, encara perduren en la memòria d’aquells dies fatídics on moltes persones ho perderen tot, inclòs la vida, i on pobles com Gavarda, Antella i Beneixida quedaren literalment arrassats.

El 20 d’octubre del 1982 es va produir una gran inundació  i entre els dies 19 i 21 d’octubre en molts llocs es van acumular 1000 mm d’aigua per metre quadrat. La situació encara es va agreujar més quan el dia 20, la presa de Tous es desbordava i es trencava ocasionant una riuada de 16.000 metres cúbics per segon que va arrassar les dues comarques. Moriren 40 persones i 300.000 es van quedar sense llar el dia següent. Els danys superaren els 60.000 milions de pesetes i ha estat considerada com la major catàstrofe en la història moderna del País Valencià, sols comparable a la gran riuada de València.

En este dia de record cap a les víctimes sorpren que una regidora, que és un càrrec públic electe, es burle i faça mofa de les víctimes i del seu patiment. Cal que demane disculpes públiques i explique els motius de la seua més que irresponsable conducta.

Lluís Ortí


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.