El marroquí Zitane i la valenciana Checa s’imposen en la Volta a peu de Cullera

El marroquí Zitane i la valenciana Checa s’imposen en la Volta a peu de Cullera

Este diumenge Cullera va acollir la seua gran festa de l’atletisme, la XXXIII edició de la Volta a Peu, una cursa que congregà al voltant de 1.300 participants i en la qual el marroquí Ouais Zitane i la valenciana Isabel Checa es proclamaren  vencedors en la general.

XXXIII VOLTA A PEU A CULLERA - 16/10/2016

Els guanyadors de la categoria absoluta, al pòdium

El bon paper dels atletes locals va ser un altre dels grans titulars destacats d’una jornada en la qual el corredor cullerenc Agustín Sieres ‘Tinet’ va quedar quart en la general i primer en el podi local, mentre que Lucía Alberola setena en la general i primera en local.

Zitane, que corre com a independent, va completar el recorregut de 12,7 quilòmetres en 41 minuts i 59 segons. El podi masculí el completaren el representant del CA Cárnicas Serrano Luis Félix Martínez (42’01”) i Julián Ramírez del CA Els Sitges (42′ 04”).

Per la seua banda, Sieres, del CA Cárnicas Serrano, va entrar amb un temps de 42 minuts i 36 segons el que li va valdre a més proclamar-se campió local.

En fèmines, Checa, del Cárnicas Serrano, emprà 47 minuts i 47 segons. La segona classificada, del CA Massamagrell, va resultar ser Patricia Montalvo, a qui li foren suficients 49′ 53” per a acabar la volta. En tercer lloc, Ioana García, del CA Bikila va registrar una marca de 50′ 20”.

La participació d’este 2016 s’ha mantingut en la línia dels anys anteriors amb al voltant de 1.300 participants, segons ha informat la regidoria d’Esports.

La presència de públic en tot el recorregut, que presumix de ser un dels quals transcorre pels paisatges més espectaculars de la costa mediterrània valenciana, també fou una constant.

Dels inscrits, la representació femenina d’enguany s’ha situat en el 21,6 %, més alta que l’any passat. Per ciutats, València i Cullera foren les que més participants aportaren, seguides per Sueca i Paterna.

Per clubs, la Colla El Parotet va obtindre la representació més nombrosa i l’Oreo Paterna Runners va ser el segon més destacat en este aspecte. El CA Atletisme Cullera va aportar 15 corredors.

El regidor d’Esports, Javier Cerveró estigué l’encarregat de lliurar els trofeus als participants. Cerveró felicità als guanyadors i agraí als més de 80 voluntaris, a títol personal com de Protecció Civil i de la Creu Roja, que han col·laborat en l’esdeveniment.

La de Cullera s’emmarca dins del Circuit de Carreres de la Diputació de València i enguany ha comptat amb millores en l’animació del recorregut i la implicació de ACECU amb premis propis, d’altres firmes locals i del Medusa Sunbeach Festival. Cerveró ha destacat la cada vegada més gran implicació del comerç local en este gran esdeveniment.

Ajuntament de Cullera


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.