El congrés local tria Esther Bosch per encapçalar la nova executiva del Bloc d’Almussafes

El congrés local tria Esther Bosch per encapçalar la nova executiva del Bloc d’Almussafes

El passat dissabte, 17 de setembre, el col·lectiu del Bloc d’Almussafes va celebrar el seu congrés local i va triar la nova executiva local per unanimitat. La nova executiva que estarà encapçalada per Esther Bosch ha volgut manifestar que “comptarà amb un equip sòlid, amb experiència i amb capacitat per a impulsar una oposició constructiva al servei dels almussafencs i les almussafenques”.

Per a Esther Bosch, que durant els últims 4 anys ja ha tingut llocs de responsabilitat en la formació valencianista d’Almussafes, la nova executiva combina l’experiència dels més veterans amb la capacitat de treball i l’empenta de les generacions més joves.

Pep Chaqués, primer alcalde valencianista d’Almussafes,  s’incorpora a l’executiva junt amb Pep Marí, Eduardo Girona, Silvia Gea i Carlos Garcia. En eixe sentit Pep Chaqués assegura sentir-se “molt content amb la nova executiva, perquè l’experiència  i la renovació contribuiran a donar suport a la tasca institucional d’oposició a un govern que ja en el seu primer any ha començat a desgastar-se pels excessos de la majoria absoluta”.

Bloc d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.